"Hepimiz Demirören döneminde aldatıldık"

Güncelleme Tarihi:

Hepimiz Demirören döneminde aldatıldık
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2012 15:43

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, transferle ilgili yaptığı bir açıklamanın yanlış aksettirildiğini söyledi.

Ahmet Nur Çebi, olağan Divan Kurulu Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Bucaspor ile yaptıkları transfer görüşmesiyle ilgili, bugün bir gazetede yer alan “Transferde acemiyiz” sözüyle ilgili açıklamada bulundu.

Bucaspor olayında, futbol komitesini ilgilendiren bir durum olmasına rağmen, kendisinin de dahil olması gereken bir pozisyonun oluştuğunu kaydeden Çebi, şöyle konuştu: “Sayın gazeteci arkadaşa farklı ifade kullandım. Transferle ilgili sözlerim yanlış aksettirildi. Kendisiyle bir daha konuşmayı düşünmüyorum. Yanlış anlaşıldı ya da iyi niyetli olmayan şekilde kullanıldı. Bu transferde maalesef kullanıldığımızı anladık. 'Biz bu tür hareket, tavır ve davranışları bilmeyiz. Bu tür davranışların acemisiyiz' diye kullanılmış bir söz, 'Transferde acemiyiz' diye kullanılmıştır. 'Bucaspor'un yaptığı pazarlıklara, fiyat artışlarına alet olamayız, bu davranışların acemisiyiz' dedik ama farklı kullanıldı.”

Gölvan: “Demirören döneminde aldatıldık”

Divan Kurulu Toplantısı'nda daha sonra üyeler raporların müzakeresi için söz aldı.

Kurul üyesi İlhan Gölvan, eski kulüp başkanı Yıldırım Demirören'i eleştirerek, “Hepimiz Demirören döneminde aldatıldık. Kalıcı bir tesis, başarı bırakılmadı. Sadece enkaz bir takım var. Yaptığı hataları camiamız unutmayacaktır. Tarihi borçlara bizi Demirören yönetimi sokmuştur. 'Hibe edeceğim' dediği borçları da senet altına aldığını görüyoruz. Şişirme borçları lütfen iyice araştırın. Demirören ve yönetimine yıllardır verdiğim destek için hepinizden özür diliyorum” şeklinde konuştu.

Atıf Keçeci: “Beşiktaş'ın zenginlerinden fayda yok”

Divan kurulu üyesi Atıf Keçeci ise Kasımpaşa yönetimine giren Beşiktaş'ın önde gelen isimlerini eleştirdi.

Yeni yönetimin ağır bir yükün altına girme cesareti gösterdiğini kaydeden Keçeci, “Kasımpaşa Kulübü'ne yönetici, sahip ve başkan olan arkadaşlarımız, Beşiktaş'ın içinde bulunduğu zor dönemde yönetim için müracaat edildiğinde 'Olmaz' cevabı alındı. Beşiktaş'ın zenginlerinden Beşiktaş'a fayda yok. Açık tribündeki seyircinin sayısını nasıl arttıracağız, ona bakalım. Beşiktaş'ın gerçek sahibi onlardır” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!