Hemşireye dayak güvenlik kamerasında

Güncelleme Tarihi:

Hemşireye dayak güvenlik kamerasında
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 2016 19:42

ÜSKÜDAR’daki Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, 30 Aralık Çarşamba akşamı dördüncü katta gece nöbeti tutan hemşire Ayşe Yıldız, ziyaret saatinin bittiğini hasta yakınlarına duyurmaya başladı.

Haberin Devamı

Ertesi gün ameliyat olmayı bekleyen Yaşar S.’nin (64) odasına da giren Yıldız, odadaki 6 kişiye, “Ziyaret saatini 45 dakika geçtiniz. Lütfen odayı hemen boşaltın” dedi. Hemşire Yıldız, bu uyarı üzerine, iddiasına göre odadaki 6 kişinin hakaret ve küfürlerine maruz kaldı.
Beyaz Kod (Sağlık Personeline Saldırı) bildirimi için hemşire odasına giden Yıldız, burada da, biri kadın iki kişi tarafından darp edildi.

‘UÇARAK TEKME ATTI’

Darbelerle boynu ve gözü moraran, 10 gün rapor alıp Doğancılar Polis Merkezi’ne şikâyette bulunan hemşire Yıldız, yaşadığı korku dolu anları ‘Beyaz Kod’ sayfasında ve sosyal medya hesabında da şöyle anlattı: “Hasta yakını bir kadın, adeta üzerime uçarak tekme attı. Beni koridora çekerek yere yatırdı ve üzerime çıkıp boğazımı sıktı. Erkeklerden biri de vurmaya başladı. Diğer hasta yakınları ve hastalar beni kurtardı.” 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!