Hemşire Hande facebook'ta

Güncelleme Tarihi:

Hemşire Hande facebookta
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2007 00:00

Hande Yener, doğum günü partisine seksi hemşire kıyafetiyle katıldı.

Haberin Devamı

Hande Yener fotoğrafları için tıklayın

Hande Yener, hemşire kıyafetiyle partinin en çok ilgil gören ismi oldu.
Hande Yener, geçtiğimiz hafta sonu sevgilisi Kadir Doğulu'nun ağabeyi için düzenlenen doğum günü partisine seksi hemşire kıyafetiyle katıldı. Fotoğraflar, son dönemde hızla yayılan facebook adlı internet sitesine, doğum gününe katılan bir kadın tarafından kondu.

Hemşire Hande facebookta
Son dönemde hızla yayılan Facebook çılgınlığı, ünlüler dünyasını da etkisi altına aldı. Günlük hayatlarında objektiflerden köşe bucak kaçan isimlerin en özel fotoğrafları, sitede ortaya çıkıyor. "Bakkal müziği" tartışmalarıyla gündeme gelen Hande Yener'in, geçtiğimiz hafta sonu seksi hemşire kıyafetiyle katıldığı doğum günü partisinden çok özel kareler bu sitede yayınlandı. Yener'in sevgilisi Kadir Doğulu'nun ağabeyi Kemal Doğulu için düzenlenen doğum günü partisi, bir anlamda kıyafet balosuna dönüştü. Kemal Doğulu'nun Zorro'yu andıran bir kıyafetle katıldığı partinin en ilgi çeken ismi Hande Yener oldu. Jaryiterli hemşire kıyafeti giyen Yener, sevgilisiyle dans da etti. Fotoğraflar, geceye katılan biri tarafından siteye eklendi.

Zorro kıyafetiyle doğum gününe katılan Kemal Doğulu, Nişantaşı'nda bir ev tekstil mağazası olan Sema Tülübaş'ı işte böyle kucakladı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!