Hem ucuz hem şık nasıl giyinilir?

Güncelleme Tarihi:

Hem ucuz hem şık nasıl giyinilir
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2016 14:25

Güzel görünmek için servet harcamanıza gerek yok. Bazı stil tüyolarına dikkat ederek ucuz ve şık giyinebilir, tüm bakışları üzerinizde toplayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Şık olmak için sanıldığı gibi tonlarca para harcayıp marka kıyafetler almak gerekmiyor. Bazı stil tüyolarına uyarak ve neyi, ne zaman, nereden alacağınızı bilerek de gardırobunuz için doğru yatırımlar yapabilir ve şık giyinebilirsiniz. Ünlü markaların indirim sezonu ürünlerini veya outlet mağazalarını rutin olarak takip ederek harika parçaları çok uygun fiyatlara satın alabilirsiniz.

 İŞTE HEM UCUZ HEM ŞIK GİYİNME TÜYOLARI;

Öncelikle gardırobunuzda klasik parçalara her zaman için yer vermeniz ve indirim dönemlerinde klasik parçalara yatırım yapmanız alışverişe daha az para ve zaman harcamanızı sağlar. Sadece bir sezon giyeceğiniz bir kıyafete bir sürü para vermektense klasik bir ceket veya klasik bir pantolona yatırım yapmak hem size kombin kolaylığı sağlar hem de uzun yıllar giyebileceğiniz için size avantaj sağlar.

Haberin Devamı

Hem ucuz hem şık nasıl giyinilir

İndirim dönemlerinde tasarımcıların ve ünlü markaların mağazalarını mutlaka gezin. Bu markalar pahalıdır diye düşünmeyin. İndirim sezonunda pek çok marka bazen oldukça avantajlı fiyatlarla gayet kaliteli ürünler sunabiliyor. Bunun yanında outlet mağazalarını düzenli aralıklarla ziyaret ederek bir önceki sezonun ürünlerini bulmak mümkün. Burada dikkat etmeniz gereken klasik parçaların peşine düşmek. Siyah bir ceket, beyaz bir gömlek ve siyah topuklu stiletto gibi parçalar her zaman giyilebilen ve modası geçmeyen ürünlerden olduğu için bunlara yatırım yapmak hem gardırobunuzu zenginleştirir hem de az maliyetle alışveriş yapmanızı sağlar.

 

Hem ucuz hem şık nasıl giyinilir

 Sezonun trendlerine ait parçalar almak istiyorsanız spor giyim mağazalarının ve genç giyim markalarının indirim sezonundaki ürünlerine göz atabilirsiniz. Sezon fiyatlarının yarısına kadar inen trend parçaları bu mağazalardan alarak karlı bir alışveriş gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca ihraç fazlası ürün satan mağazalara da uğramayı ihmal etmeyin. Üretimini Türkiye'de yaptıran pek çok yabancı mağazanın sevkiyattan artan ürünleri veya ufak defolara sahip ürünlerini bu mağazalarda oldukça uygun fiyatlara bulmak mümkün.

Haberin Devamı

Hem ucuz hem şık nasıl giyinilir

Kadıköy ve Beyoğlu'nda bulunan pasajlarda trend kıyafetler satan pek çok uygun fiyatlı mağaza bulabilirsiniz. Baştan aşağı markalı kıyafetler giymektense ucuza aldığınız parçaları pahalı parçalarla kombinleyerek oldukça stil sahibi bir duruş sergileyebilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!