Hem sen hem dünya kazansın

Güncelleme Tarihi:

Hem sen  hem dünya kazansın
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2016 10:54

GIDA, çevre ve endüstriyel uygulamalar için dekantör santrifüj, separatör ve çeşitli ekipmanlar üreten Aydınlı HAUS, sosyal sorumluluk projeleriyle de adından söz ettiriyor.

Haberin Devamı

Hem sen  hem dünya kazansın

Firma, ‘Hem Sen Hem Dünya Kazansın’ projesini hayata geçirdi. HAUS Pazarlama Müdürü Özden Gözlüklü, “Projeyle 7 – 14 yaş arasındaki çocuklarımızın evde veya çevrelerinde atıl halde bulunan kullanılmış ve çöpe gidecek ancak geri dönüşümle farklı şekillerde kullanılabilir olan çeşitli eşyaları yeniden hayata döndürmeyi hedefliyoruz” dedi.

Son gün 17 Mart

Projenin amacını çocuklara çevre bilincini aşılamak, üretim farkındalığı ve hayata aktif olarak katılmalarını sağlamak olarak aktaran Gözlüklü, “Projeyi yayınladığımız günden itibaren yoğun bir ilgiyle karşılaştık ve yarışmaya da yüksek oranda ön başvuru gerçekleşti. Ön başvurularını yapan çocuklarımızın projelerini 17 Mart tarihine kadar Forum Aydın Alışveriş Merkezi danışma noktasına teslim etmesi gerekiyor. Tiyatro ve dans gösteriyle çocukların neşeleneceği ödül töreni 27 Mart’ta Forum Aydın AVM’de gerçekleşecek” bilgisini paylaştı. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!