Hem güçlü hem iddialı

Güncelleme Tarihi:

Hem güçlü hem iddialı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2017 14:46

Kulüp Başkanı Hasan Kartal, kısa sürede önemli bir sıçrama gerçekletiren ekibin hedefinin bir üst lige çıkmak olduğunu belirtirken, Teknik Direktör Hayati Soydaş, oturmuş kadroya katılan isimlerle bunu gerçekleştirmek için mücadele edeceklerini söyledi.

Haberin Devamı

Başkent’in İkinci Futbol Ligi Kırmızı Grup ekiplerinden Etimesgut Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına başladı. Kulüp başkanı Hasan Kartal, yöneticiler, teknik ekip ve futbolcular, Nevşehir kampı hareketi öncesinde basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi. Kulübün köklü ve güzel bir yapısı olduğunu belirten Kulüp Başkanı Hasan Kartal, “Hedefimiz, başarılı olmak ve bir üst lige çıkmak. Gerek idari gerek teknik gerekse tranfserler konusunda, bu yönde çaba harcadık” diye konuştu.
Amatör Ligde başlayıp kısa sürede 2. Lige geldiklerini hatırlatan Kartal, şunları söyledi:
“Kulübün başkanlığına geldiğimde birinci amatör kümedeydik. Şimdi ikinci ligdeyiz. Bu hızda devam edersek kısa süre içerisinde Süper Lig’e çıkarız. Ancak, çıkarız demekle bu iş olmuyor. Biz yönetim olarak, futbolcuların kalacak yerlerini, tesisleri, stadı hazırlıyoruz. Bağlıca’daki antrenman tesislerinin ihalesi tamamlandı ve inşata başlandı. Aramıza yeni katılan arkadaşlar paniğe kapılmasınlar. Gelecem sezon sahamızdaki suni çimden de kurtuluyoruz. Doğal çime geçeceğiz. Bir takım eksiklerimiz olabilir. Biz bunları gidermek için mücadele ediyoruz.”

BİZDE TORPİL OLMAZ

Teknik Direktör Hayati Soydaş ve futbolculara seslenen Kartal, “Hocamızı buraya torpille getirmedik. 10 kişilik bir liste oluşturduk ve yönetim olarak tek tek bu isimleri tartıştık. Bizim işimizi en kolay kim yapar diye görüştük ve en sonunda Hayati Soydaş dedik. Bizde torpil yok, hiçbir sporcu arkadaş da bize torpille gelmemiştir. Herkes kendi imkanları ve başarısıyla bu kulübe transfer olmuştur” dedi.
Kulübe en iyi katkıyı verebilecek transferleri yaptıklarını belirten Teknik Direktör Hayati Soydaş ise “Başkanımızla görüştük, bu kulüp için neler yapabiliriz diye konuştuk. Kulübümüz için en uygun transferleri yaptık. Oturmuş, güçlü kadrosu olan geçen sezon başarılı olmuş bir takım var. Grupta güçlü takımlar var ve herkes kendine göre bir hesap yapıyor, hedef belirliyor. Bizim de bir hedefimiz var ve inşallah bu hedefimize ulaşacağız” diye konuştu.

YENİ TRANSFERLERLE GÜÇLENDİ

Siyah-beyazlılar; 24 Erzincanspor’dan orta saha oyuncusu Ahmet Kaan Ergün, Kastamonu Belediyespor’dan forvet Yaşar Çetin, Nazilli Belediyespor’dan stoper Sabri Turgut, Tokatspor’dan kanat oyuncusu Eser Yayla, Düzcespor’dan orta saha oyuncusu Rıdvan Sağlam ve Bayburt Grup Özel İdare’den sağ bek Erçin Ilgaz,

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!