Hem fark yedi hem de kalecisini kaybetti

Güncelleme Tarihi:

Hem fark yedi hem de kalecisini kaybetti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2012 22:14

Almanya Bundesliga'nın 6. haftasında Borussia Dortmund Signal Iduna Park'ta, Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'ndeki rakiplerinden Borussia Mönchengladbach'ı 5-0 mağlup etti.

Haberin Devamı

B.Dortmund'un gollerini 35. ve 70. dakikada Marco Reus, 40. dakikada Neven Subotic, 79. dakikada İlkay Gündoğan, 85. dakikada Kuba Blaszczkowski attı.

Zorlu mücadelede B.Dortmund 35. dakikada Reus'un attığı golle 1-0 öne geçmeyi başardı. Bu golden hemen sonra 40. dakikada Subotic kafa vuruşuyla skoru 2-0'a taşıdı. İlk yarıda başka gol olmadı ve 2-0 B.Dortmund'un üstünlüğüyle sona erdi.

MONDCHENGLADBACH'TA KALECİ ŞOKU

Karşılaşmanın 77. dakikasında Borussia Mondchengladbach'ın kalecisi Stegen sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı ve yerini Heimeroth'a bıraktı. Stegen'in durumu önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Bu sonucun ardından B.Dortmund puanını 11'e yükseltti. Mönchengladbach ise 6 puanda kaldı.

Dortmund, hafta içi Şampiyonlar Ligi maçında Manchester City ile deplasmanda karşılaşacak ve ardından hafta sonu Hannover 96 deplasmanına gidecek. B.Mönchengladbach ise 4 Ekim Perşembe günü Avrupa Ligi maçında sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak ve ardından hafta sonu Eintracht Frankfurt ile kendi sahasında karşılaşacak.

LIMASOL EVİNDE KAZANAMADI

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi C Grubu'ndaki rakiplerinden AEL Limassol, Kıbrıs Rum Kesimi 1. Ligi 4. hafta maçında evinde berabere kalarak haftayı 1 puanla kapattı.

AEL Limassol, kendi evinde Omonia Nicosia ile 1-1 berabere kaldı. AEL Limassol'un golünü 24. dakikada Luciano Bebe atarken, Ominia Nicosia'nın golü ise 12. dakikada Freddy'den geldi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!