Hello! ile karnaval coşkusu

Hello! dergisi, Mariachi ile birlikte Nahide Palas’ta renkli bir partiye imza attı.

Nahide’nin geceye özel tasarlanan atmosferinde düzenlenen ‘Carnavachi’ adlı parti, ünlü Rio Karnavalı’nı aratmayan görüntülere sahne oldu. Brezilyalı sambacıların bitmek bilmeyen enerjileriyle dans ettiği gece, mekânın şov ekibinin gösterileri ve DJ’lerin performanslarıyla renklendi.

Çapa’nın Rüya Adası

Eğlence hayatının dahi çocuğu İzzet Çapa yine bir çılgınlık yaptı, Maçka Parkı’nın içinde hizmet veren Nahide Motel’i ‘Rüya Adası’na çevirdi. Nahide Rüya Adası, bu ayın son haftası kapılarını açacak. İçinde plaj ve hatta geminin de bulunduğu bu ‘çılgınlar adası’na gelenler, kendilerini Hawaii’de gibi hissedecek. Mekândaki karnaval eğlencesine Voodoo büyücüleri ve tropikal lezzetler eşlik edecek.

Nossa Costa açıldı

Türkiye’nin ilk beş yıldızlı marinası olan, Altın Çıpa ödüllü Ataköy Marina’ya yeni bir soluk geldi. Marinada, ‘Nossa Costa’ adında bir tesis hizmete girdi. Üç tarafı denizle çevrili bir yarımada konumunda olan Nossa Costa’nın içinde, dünya mutfağından seçkin örnekler sunan By Balıkçı 360 adında bir restoran, havuz, bar ve kafe var. Misafirlerine tatil beldelerindeki keyfi vaat eden tesis, manzarası ve ambiyansıyla olduğu kadar, leziz mönüleriyle de İstanbullular’ın vazgeçilmezi olmayı hedefliyor.

Şarap ve müzik

Kanyon Şarap Tadım Günleri’nin ikincisi dün başladı. 15 Mayıs’a kadar Kanyon Alışveriş Merkezi’nde devam edecek olan etkinlik kapsamında söyleşiler, seminerler ve şarap tadımı yapılacak. Kanyon Şarap Tadım Günleri, pazar günü düzenlenecek Ayhan Sicimoğlu konseriyle sona erecek.

Borsa İstinye New York Times’ta

Dünyanın en saygın gazetelerinden New York Times’ın yazarlarından Katie Parla, İstinye Park’taki Borsa Restoran için övgü dolu bir yazı kaleme aldı. Parla, 15 Nisan’da yayımlanan yazısında Borsa’nın Türk yemeklerini çok şık bir ortamda sunduğuna dikkat çekti, sunulan yemeklerin lezzetine vurgu yaptı.

BeeGee’den yeni şarkılar

‘Türkiye’nin en iyi trance DJ’i’ kabul edilen Birol Giray (BeeGee), dans ve elektronik müzikte en çok satanlar listesinin başında yer alan trance-form albüm serisinin beşinci halkası “Trance-form 2011” ile The Hall İstanbul sahnesine konuk oluyor. Bu akşamki konsere katılan müzikseverler, BeeGee’nin yepyeni üç şarkısını da dinleyebilecek.

İznik+Et

Geçtiğimiz ay Teşvikiye’de açılan İznik+Et, şık atmosferi ve bahçesiyle şimdiden et yemeği sevenlerin yeni gözdesi oldu. Dışarıdan küçük bir kebapçı gibi görünen mekânın arka tarafına geçtiğinizde, kendinizi bambaşka bir dünyada buluyorsunuz. İznik+Et’te et çeşitlerinin yanı sıra farklı salatalar ve garnitürlerle de nefis tatlar yaratılmış.
Yazarın Tüm Yazıları