Helin ehliyeti yine kaptırdı

Helin Avşar, ablası Hülya Avşar’ın başrolde olduğu ‘Kadın İsterse’ dizisinin Naz restoranda düzenlenen kutlama yemeğine katıldı.

Yemekten gece yarısına doğru ablasının spor hocası Filiz Limon ile birlikte çıkan Helin Avşar, gazetecileri görünce, ‘Gece dışarı çıkmaya zamanım bile yok. Alkolü de bıraktım. Gece gündüz çalışıyorum. İki ay sonra haute couture kıyafetlerden oluşan bir defile yapmayı düşünüyorum. Defilede ablamı da podyuma çıkarabilirim’ dedi. 34 HLN 15 plakalı Mercedes marka ciple Reina’ya eğlenmeye giden Avşar, ‘Alkolü bıraktım’ demesine rağmen içeride absolut’la redbul’u karıştırarak içti. Yanına gelen bir gençle sohbet eden Avşar, bu gençle objektiflere yakalandı. Alkollü olmasına rağmen Avşar, Ortaköy’e geldiklerinde Filiz Limon’la yer değiştirerek direksiyon başına geçti. Ulus yokuşunda trafik kontrolü yapan polislerin ‘dur’ ihtarına uymayıp kaçmaya çalışan Avşar, başka bir trafik ekibi tarafından önü kesilince durmak zorunda kaldı. Avşar yapılan alkol testinde yüzde 93 alkollü çıktı. Daha önce iki ay ehliyetine el koyulan Avşar, ehliyetini bu kez altı aylığına kaptırdı. Helin Avşar’ın cipi Ulus’taki yed’i-emin otoparkına çekildi. Avşar ve Limon evlerine taksiyle gönderildi.

FB’de gizli nişan

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kızı Hande Yıldırım ile Galatasaraylı işadamı Mehmet Gamgam, geçtiğimiz akşam Four Seasons Otel’de nişanlandı. Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyelerinin tamamının katıldığı nişana, futbolcular kampta oldukları için gelmedi. Davetliler de, Aziz Yıldırım isteği üzerine nişanla ilgili bilgi vermekten kaçındı. Nişana, Hande Yıldırım’ın kuzenleri Neşet Yalçın ve Süreyya Yalçın da katıldı. Hande Yıldırım ile Mehmet Gamgam, 12 Mart’ta Sepetçiler Kasrı’nda nişan daveti verecek, 9 Temmuz’da da Çırağan Sarayı’nda evlenecek.

Yasemin’in Carew aşkı

Beşiktaş’ın önceki gün Gençlerbirliği ile oynadığı erteleme maçında gol atamayan Norveçli futbolcu Carew, aynı gece Reina’da fotomodel Yasemin Ergene ile sarmaş dolaş eğlendi. Sık sık Ergene’ye sarılan Carew’in alkol aldığı da gözlendi. Bardan önce Carew dışarı çıktı. Carew alkollü olmasına rağmen cipinin direksiyonuna kendisi geçti. Geçtiğimiz ay bir derginin yaptığı ankette ‘Türkiye’nin En Seksi Kızı’ seçilen Ergene ise kız arkadaşıyla dışarı çıktı. Ergene, Carew’in otomobiline binerken yüzünü sakladı.

Aman kimse duymasın

‘Kadın İsterse’ dizisinin başarısının kutlandığı yemeğe katılan dizinin oyuncularından Cihan Ünal ile Deniz Çakır’ın, tüm gece boyunca yanyana oturmaları ve sürekli fısıldaşmaları merak konusu oldu. Daha önce adları aşk dedikodularına karışan ve her seferinde bu iddiaları reddeden ikili, gecede hayli samimiydi.

Okan benim için çok değerli

Son zamanlarda adı Okan Bayülgen’le aşk dedikodularına karışan Doğa Rutkay, bu yöndeki sorulara şu yanıtı verdi: ‘Ben gerektiği zaman gerektiği açıklamayı yapacağım. Okan yanımda olmadan hiçbir şekilde cevap vermek istemiyorum. Canımız istediği zaman söyleyeceğiz. Beni şimdiye kadar hiç kaçarken görmediniz. Aslında kaçılacak bir durumda yoktu. O heyecanı yaşamak istedik herhalde. Sevgililer Günü’yle ilgili özel bir davetti. Söylediğiniz isim benim için çok değerli biri. Oturup onunla konuşabiliyorsam, onun zekası, kültürü hoşuma gidiyorsa dedikodu çıksın. Hayatınıza giren kişiyi kendiniz seçersiniz. Kimse size onları zorla hediye etmiyor...’
Yazarın Tüm Yazıları