Helin Avşar’dan fikir hırsızlarına uyarı!

Güncelleme Tarihi:

Helin Avşar’dan fikir hırsızlarına uyarı
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2016 16:56

Tasarım işiyle ilgilenen Helin Avşar, yeni tasarımı giyilebilir saçlar hakkında bilgi verirken bir yandan da tasarım hırsızlarına uyarıda bulundu. Peki; Helin Avşar kimdir? İşte detaylar…

Haberin Devamı

Geçtiğimiz haftalarda 1 aylık sevgilisiyle ani bir karar ile nikah masasına oturan Helin Avşar, şimdilerde işiyle ilgileniyor. Tasarım işi yapan Helin Avşar, yeni tasarımı olan giyilebilir saçları hakkında bilgi verdi. Bu sırada tasarım hırsızlarına da uyarı yapmayı ihmal etmedi.

Helin Avşar: “Evet yeni koleksiyonum için giyilebilir teknolojiden sonra, giyilebilir saçlarla kıyafetler yapıyoruz. Bu artık benim hem imzam hem de modaya bir yenilik katacağını düşünüyorum. Yolumuz açık olsun #sacelbise #tasarim @byhelinavsar hell-in.com yakında… Fikir çalmayınız üzerime patentlidir.” dedi.

Helin Avşar’dan fikir hırsızlarına uyarı

Helin Avşar kimdir?

Haberin Devamı

Helin Avşar, 2 Kasım 1980 de Ankara’da dünyaya gelmiştir. Avşar ailesi aslen Kars’lıdır. Sanatçı Hülya Avşar’ın kız kardeşidir. Annesinin adı Emral ve babasının adı Celal Avşar dır. Diğer ablasının adı Leyla’dır. Yurt dışında, İsviçre’de eğitim aldı. Helin ve Hülya Avşar‘ın seneler önce amcası, Kars’ta bir hastanede başhekim ve annesi de onun yanında stajiyer hemşire olarak çalışıyor iken Babası Celal Avşar abisini ziyarete Kars’a gittiğinde annesini görüyor ve aşık oluyor. Sonra da onu kaçırıyor. Ankara’ya yerleşiyorlar. Helin Avşar

4 yaşındayken, Hülya Avşar’ın güzellik kraliçesi seçilip sinema filmleri çevirmeye başlaması ile aile Ankara’dan İstanbul’a taşınmış. Çocukluğu, Kışları İstanbul’da yazları da Ayvalık’ta geçmiştir.

Bir dönem Kanal D’de ve bir reklam ajansında staj yaptı. Esas iş olarak tekstille ilgilendi. Nişantaşı’nda kendi tasarımlarını sattığı bir butik mağaza açtı. Arkasında da atölyesi vardı, o zaman yaşı 25’di.apattı. Ve Habertürk’te Pazar röportajları yapmaya başladı. Son dönemde medyada röportaj ve sunuculuk görevleriyle bulunmuştur. 2007 yılında da Şarkı Söylemek Lazım şarkı yarışmasında yarıştı. 2011 de “Yok Böyle Dans” yarışmasına katıldı. TV8 ekranlarında 2012 yılında yayınlanan, Afrika’nın beşiği Kenya’da gerçekleşen yarışma programı “Trophy Türk” sunuculuğunu Ertem Şener ile birlikte Helin Avşar yaptı. Şimdilerde tasarım işiyle uğraşıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!