Hedefte Aybaba ve McGregor var

Güncelleme Tarihi:

Hedefte Aybaba ve McGregor var
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2012 01:37

Beşiktaş’ta bazı yöneticiler, Eskişehir beraberliğinden sonra teknik direktör Samet Aybaba ile kaleci McGregor’u eleştirdi.

Haberin Devamı

Göreve geldiklerinde de yabancı teknik adam ısrarı yüzünden zorluklar yaşayan iki yönetici, Aybaba’yı hedef alırken, “İnönü’de bir teknik adam 2-0’dan maç vermemeli. Kadro zayıf deniliyor. Ama bugüne kadar bu kadro ile gelindi. Sahanın yıldızı Holosko çıkar mı? Erkan, Holosko’nun alternatifi olur mu? Olcay top yapıyor çıkarılır mı ve Batuhan oyuna neden alınır” yorumlarını yaptılar.

İyi kaleci maç kurtarır

Sezon başında Glasgow Rangers’dan gelen McGregor da eleştirilerin bir başka hedefi oldu. Çıktığı 13 maçın 10’unda gol yiyen ve şu ana kadar 19 golü filelerinde gören İskoç file bekçisinin performansı yöneticileri endişelendiriyor. Siyah beyazlı yöneticiler, “İyi bir kaleci maç kurtarmalı. McGregor geldiğinden beri çıkışa geçeceğine hep düşüş yaşıyor. McGregor ya antrenmanlarda iyi çalışmıyor ya da performansı düşük” diyerek düşüncelerini dile getirdiler.

Haberin Devamı

Hataları paylaşmak erdemdir

BEŞİKTAŞ Asbaşkanı Av. Levent Erdoğan, Almeida’nın yenilen beraberlik golünde hatasını kabullenmesinin bir erdem olduğunu belirtti. Erdoğan, “Futbolcu özeleştiri yapmalı. Bunlar geçer, önemli olan herkesin Almeida ve yıllar önceki Steagul Roşu maçında Sanlı Ağabey’in yaptığı gibi hatalarını kamuoyu ile paylaşmaları. Sonuçta futbolda yenilmek de var yenmek de” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!