Hedefsiz kaptan

KAŞ bizim alt yapının Kaş’ı, ama kiralık. Kaş yapayım derken göz çıkarmışız da haberimiz yeni oldu.

Takımın her şeyinden sorumlu kaptanı Mustafa Denizli’nin Gaziantepspor karşısında da geçen maçlardan farklı bir organizasyonu yoktu. Zihniyet aynı, tertip aynı, diziliş aynı, kargalar aynı, tek fark hakem!
Haberin Devamı

 

Stat İnönü, kadroya bakıyorum sahaya çıkan 18’de üç adet sağ bek yedeği var. Demek ki, A2 takımından kadroya alınacak hiçbir oyuncu yok. Ben iyi olmasını istemem mi! Yapılan yanlış transferler ve yanlış zihniyet sıkıntı oluşturuyor. Galatasaray maçına 1 hafta, Şampiyonlar Ligi’ne 10 gün var. Hatırlatayım dedim.

 

Siyah beyazlı takımın yönetimine kaptan Denizli yurt içi ve dışındaki yeni sezon büyük hedefler için 50 milyon Euro’ya kadar harcama yaptırdı ama takımda hala kalite yok. Benim gibi İnönü Stadı’nda maçı izleyenler Gaziantepspor ile Beşiktaşlı futbolcular arasında farkı göremedi. Kaptan bizim gördüklerimizi unuttuğu için fark etmiyor..

 

Haberin Devamı

90 dakika içinde parmakla gösterilecek tek önemli dakika 62’de oldu. Nihat Kahveci ofsaytta olmasına rağmen ofsayt olmayan Serdar Özkan’ın önüne koşarak takımını bir golden etti. Hedefsiz kaptan Denizli hamle yapmış olmak için Mert Nobre’yi ve Ekrem Dağ’ı 70’ten sonra oyuna aldı.. Nobre’nin özellikle sahanın en çok koşan adamı Serdar Özkan ile değiştirilmesi yanlışlar ötesiydi. Ernst’in değiştirilmesine tribünler bile isyan etti. Denizli bu değişiklik ile sanki yorulduğunun mesajının veriyordu. Delik tenis raketi görünümündeki, bal yapmaz arı Fink’e bu kadar sabretmenin ne anlamı vardı bilemiyorum. Kargalar belki de futboldan anlamazlar ama ona kadar saymayı çok iyi bilirler.

 

Hedefi olmayan kaptanın gemisine hiçbir rüzgar yardım etmez, hele hele kargalar hiç kılavuzluk etmezmiş.

 

Yazarın Tüm Yazıları