Hedefi dünyaya açılmak

Güncelleme Tarihi:

Hedefi dünyaya açılmak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2017 09:19

Cardtek, dijital ödeme teknolojileri alanındaki ürün ve projelerini uluslararası arenada sergilemek üzere, sektörün bir araya geldiği önemli bir dizi etkinliğe katılacak.

Haberin Devamı

Mayıs başında Kanada’nın Niagara şehrinde ve Dubai’de olmak üzere eşzamanlı iki etkinliğe birden hazırlanan Cardtek, ayrıca Mayıs ayı ortasında Montreal’de düzenlenecek UITP Küresel Toplu Taşıma Zirvesi ve San Francisco‘da BayPay Forum’da ülkemizi temsil edecek. Bu yıl da dünyanın dört bir yanından binlerce şirket ve katılımcının akınına uğrayacak olan bu etkinliklerde Cardtek, giyilebilir cihazlar ile ödeme sistemleri, toplu taşımaya yönelik akıllı çözümler, temassız ödeme çözümleri, mobil cüzdan uygulamaları ve sürücüsüz araba teknolojileri üzerine geliştirdiği ürünlerini sergileyecek. 

Şirket, dijital teknolojiler, giyilebilir cihazlar üzerinden ödeme ve toplu taşıma alanındaki çözümlerini dünyanın diğer metropollerine taşımayı hedefliyor ve sahip olduğu mühendislik gücünün yanı sıra, güçlü çözüm ortaklıklarıyla rekabet avantajını artırmayı planlıyor.

Şirket, Türkiye’nin yazılım ve teknoloji üretimi ile ihracatı konusunda gelişimi için 25 ülkede, 150’den fazla müşterisinin 400’den fazla projesinde aktif rol oynuyor.

Haberin Devamı

Şirket, bu kapsamda Hindistan’da toplu ulaşımda yeni bir sayfa açılmasında dikkat çekti ve Banglore’de otobüslerde kartlı kullanıma geçilmesini sağladı. Yakın zamanda Cardtek teknolojisi ile Kochi’de de metrolarda temaslı-temassız banka kartları geçerli olacak. Amerika’da dünyanın ilk 10 mikroelektronik firmalarından ve Avrupa’nın 2. büyük çip üreticisi NXP ile birlikte giyilebilir teknolojilerde inovatif çözümler sağlayacak. Kanada’da DC Payments ile banka kartları üzerinde çalışan ilk mobil ödeme çözümünü hayata geçirdi. Birleşik Arap Emirlikleri’nde ulusal ölçekte ilk mobil cüzdanı “empay” ise yakında hayata geçecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!