Hedef, Süper Lig

Güncelleme Tarihi:

Hedef, Süper Lig
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2000 00:00

Haberin Devamı

KAYIHAN BAŞLADI

Göztepe'de Ali Çağlar'ın yerine teknik patronluğa getirilen Ümit Kayıhan dün dümene geçti. Futbolcularla tanışıp birlikte yemek yiyen, ilk idmanını yaptıran Kayıhan, ‘‘Hedefimiz şampiyonluk. Önümüzdeki sezon Süper Lig'de oynamak için bu işe soyundum. Önce Klasman Grubu'nda ilk ikiye girmek, arkasından Play-Off'ta şampiyonluk yaşamak istiyorum’’ dedi.

BİR AY İSTEDİ

Bugünkü Isparta maçında sahaya çıkacak Kayıhan şöyle konuştu: ‘‘Takım gücünü sahaya tam yansıtamıyor. Nedenlerini irdelemek gerekir. Göztepe'nin kaliteli kadrosuyla, puan ve futbol açısından daha iyi yerde olması lazım. Bir ay zaman istiyorum. Defansta açık veriliyor. Kazanma hırsını 90 dakikaya yayamıyorlar. Futbolcular güçlerini ekonomik kullanamıyor.’’

Futbolcularla tanışan Ümit Kayıhan, üç antrenörle çalışacak. Mustafa Fedai ve Hüseyin Yenikaya göreve devam ederken, Şakir Özkayımoğlu da işbaşı yaptı. Kayıhan'ın yeğeni Murat Özduran; Mehmet Türkkan ve Jan Chan Jiang'la birlikte rakipleri izleyecek. İdari Menajerliğe ise Mehmet Dinçel getirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!