Hedef Mersin 2013

Güncelleme Tarihi:

Hedef Mersin 2013
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2012 00:00

Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal, “Yakın hedefimiz Akdeniz Oyunları’nda başarılı olmak”

Haberin Devamı

Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal, yakın hedeflerinin Akdeniz Oyunları; uzak hedefin ise 2016 Rio Olimpiyatları olduğunu söyledi. 2-4 Kasım’da Ankara Atatürk Spor Salonu’ndaki Türkiye Judo Şampiyonası’nda, Milli Takımın çekirdek kadrosunu belirleyeceklerini söyleyen Uysal, şampiyonaya büyük önem verdiklerini belirterek, kıyasıya bir mücadelenin olacağını, sıkletlerinde başarılı olan sporcuların milli takıma davet edileceğini belirtti.
Uysal, “Judo Milli Takımı’nın yeni kadrosu bu şampiyonada belli olacak. Bizim için önümüzdeki dört yıl çok önemli. Bu süreyi çok iyi değerlendirip kalıcı bir milli takım oluşturmak istiyoruz. Bunun için de günlük başarılar yerine uzun vadeli düşünüyoruz. Şampiyonaya en az kahverengi kuşak sahibi olan sporcular katılabilecek” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

HEDEFİMİZ AKDENİZ OYUNLARI

“Bu şampiyonanın yakın hedefi Akdeniz Oyunları’nda yarışacak sporcuların seçilmesi olacak” diyen Uysal, “Ülkemizde yapılacak olan bu oyunlara büyük önem veriyoruz. Oyunlara Avrupa’da söz sahibi ülkelerin sporcuları katılacak. Burada kısa vadede milli takımızın performansını gözlemleyeceğiz. Uzun vadeli asıl hedefimiz ise 2016 Rio Olimpiyatları. Plan ve stratejilerimizi bu olimpiyatlara yönelik yapıyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!