Hedef en az 4 puan

Güncelleme Tarihi:

Hedef en az 4 puan
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2018 14:16

Ziraat Türkiye Kupası’ndaki müsabakaların, takımların gelişimi açısından değerli olduğunu dile getiren genç çalıştırıcı, “İyi bir takım kurduğumuzu düşünüyorum. Oyuncularım taraftarı yanında görmek istiyor” diye konuştu.

Haberin Devamı

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Beşiktaş’a kendi sahasında 1-0 yenilenerek, kupa defterini kapatan Gençlerbirliği’nde gözler ligde hafta sonu oynanacak Trabzonspor müsabakasına çevrildi.
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, maçla ilgili değerlendirmesinde, oyunun ilk 15 dakikasında Milinkovic ile net iki pozisyona girdiklerini dile getirip, “Biri gol olsa maç farklı yerlere gidebilirdi” dedi.
Beşiktaş’ı tebrik eden Özat, “Yediğimiz golde verilmeyen net bir faul var. Bu da direncimizi kırdı. Bir maç kaybettik ancak Rahmetullah Berişbek, Yıldırım Mert Çetin ve Taha Demirtaş gibi 3 genç oyuncu kazandık. Türk futboluna ve kulübümüze yeni oyuncular kazandırdık” yorumunu yaptı.

ÜVEY EVLAT GİBİ OLMAMALIYIZ

Ligde oynayacakları karşılaşmaya odaklandıklarını vurgulayan Özat, şunları söyledi:
“Gençlerbirliği tribünlerinin her maç en az bu kadar dolu olması lazım. Ankara’da üvey evlat muamelesi görmek kabul edilebilir bir şey değil. İkinci gelişimden sonra yapılan takviyelerle iyi bir takım kurduğumuzu düşünüyorum. Bu maçta skorun önemi yoktu, böyle maçlar gelişeceğiniz maçlardır. Taraftarları oyuncularımın yanında görmek istiyorum çünkü bir tane Gençlerbirliği var. Gençlerbirliği, Süper Lig’de olmak zorundadır, bu da taraftarsız olmaz. Bu anlamda onlara teşekkür ediyorum. İç sahada oynayacağımız iki lig maçında en az 4 puan almalıyız.”

Haberin Devamı

KAVGALARIN BAŞLANGICI OLMADIM

Ümit Özat, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile yaşanan gerginlikle ilgili soruya ise “Benim hümanist bir yapım var. Hangi kültürden geldiğimi insanlar iyi bilir. Bugüne kadar hiçbir kavganın başlangıcı olmadım. Taraftar gerekli cevabı verdi. Bizden de masaj istediler, gönderdik helali hoş olsun. Biz de bunun lafını mı yapalım” diye cevap verdi.
Bulaşılacak bir adam olmadığını herkesin bilmesini istediğini dile getiren Özat, “Hiçbir hatanın başlangıcı ben olmadım. Bir tarafta ‘Mustafa Kemal’in askerleriyiz’ diye bağırıyorlar. Diğer tarafta da ‘Ayı Ümit’ diye bağırıyorlar. Ayı asil bir hayvandır. Tip de gelip geçicidir. Kilo alıp vermek herkesin başına gelebilecek bir şey. Şekil gelir geçer, geçmişte de Brad Pitt değildik” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

AHMET İLHAN SEZON KAPATTI

Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu’nun 21. haftasında Trabzonspor’u ağırlayacak olan Gençlerbirliği, maçın hazırlıklarına başlarken, Ahmet İlhan Özek’ten gelen haber moralleri bozdu.
Antrenmana tedavileri süren Serdar, Nihat, Deniz ve Ahmet İlhan katılmadı. Önceki gün yapılan antrenmanda sakatlanarak antrenmanı yarıda bırakan Ahmet İlhan’ın sağ kasık tendonunda yırtık tespit edildi. Sağlık ekibi, tecrübeli oyuncunun 10-12 hafta sahalardan uzak kalacağı bilgisini verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!