Hedef Alman turistler

Güncelleme Tarihi:

Hedef Alman turistler
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2016 17:23

AYDIN’ın Didim Belediye Başkanı CHP’li Ahmet Deniz Atabay, Almanya’da Alman işadamları ve tur operatörleriyle yemekte bir araya geldi. Başkan Atabay, Didim’i tanıtarak kente gelen Alman turist artışının sağlanabilmesi için lobi yaptı.

Haberin Devamı

Hedef Alman turistler

CHP’li Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Almanya’da Alman işadamları ve tur operatörleriyle bir araya geldi. Atabay’a, Didim Fahri Hemşerisi Hüseyin Baraner ile Didim Ticaret Odası Meclis Üyesi ve Almanya Seyahat Acenteler Birliği Yurt dışı Komisyon Üyesi Hikmet Atilla da eşlik etti.

Didim hakkında bilgi veren Başkan Atabay, yeni gelişen bir turizm kenti olmasının Didim için bir şans olduğunun altını çizdi. Atabay, Didim’in gelişmesinde en önemli faktörün insan olduğunu, bu çerçevede doğayı, tarihi ve kültürel değerleri koruyarak gelişeceklerini, bu gelişmenin de kontrollü olmasının önemini ifade etti.

Antalya gibi Didim’in Alman turistler için çok tercih edilen bir tatil kenti olmadığının hatırlatılması üzerine Başkan Atabay, "Amacımız Antalya ile rekabet içerisinde olmaktan ziyade, Ege’de ve Didim’de olan değerleri ön plana çıkarmak. Antalya’nın sunduğu turizm konseptinden başka bir turizm konsepti ortaya koyarak, yeni bir tatilci kitlesi yaratmaktır. Yenilik herkesin dikkatini çeker, bu tatilciler içinde geçerlidir. Didim’de de yenilik yaratıp, dikkatleri buraya çekeceğiz. Bunu da gerçekleştireceğimizden eminiz" dedi.

Ayrıca etkinlikte, turizmin dünü ve geldiği nokta da değerlendirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!