Hedef 39 puan

Güncelleme Tarihi:

Hedef 39 puan
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2000 00:00

Haberin Devamı

Altay, Süper Lig vizesi almak için ince hesaplara başladı

Taşpınar ve Funda, Play-Off'ta birinci olmak için 39, yönetici Necimoğlu ise 40 puana ulaşmaları gerektiğini söyledi. Funda, ‘‘Play-Off'ta ikinci takım için 35-36 puan yetebilir’’ dedi.

TEK TEK TAHMİN KKTC'de kampa giren Altay, Play-Off'tan birinci takım olarak Süper Lig vizesi almak için hesap-kitap yapıyor. Salamis Bay Otel'deki kampta fikstürü masaya koyan kurmaylar, her maç için puan tahminde bulundu. Profesyonel Şube Başkanı Ahmet Taşpınar ve teknik patron Behiç Funda, 39 puan toplamaları gerektiğini söylerken, Eyüp Necimoğlu, ‘‘40 puana ulaşmalıyız’’ dedi.

İÇERDE GALİBİYET Süper Lig yarışının Altay, Göztepe ve Diyarbakır arasında geçeceğini belirten Taşpınar, ‘‘Başka sürpriz takımlar da çıkabilir, ama bana göre bu üç ekip daha şanslı’’ diye konuştu. Necimoğlu, Elazığ ve Hatay'a da şans verirken, Behiç Funda, iç sahadaki bütün maçları kazanmak gerektiğini, dışardaki her beraberliğin Altay'ı Süper Lig'e yaklaştıracağını söyledi.

ÖZKAN VE HAYDAR Deplasmanlarda rakip taraftarların yaratacağı atmosferin çok önemli olduğunu vurgulayan, aynı desteği görmek istediklerini belirten Funda, ikinci takım için 35-36 puanın yetebileceğini söyledi. Bu arada Askerlik Yasası'nın değişmesi kurmayların yüzünü güldürdü. Altay, Almanya'da olan Özkan ve vatani hizmetini sürdüren Haydar'dan Play-Off'ta yararlanabilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!