Hedef 13’te 13

Güncelleme Tarihi:

Hedef 13’te 13
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2012 00:00

YENİ Malatyaspor’u 83. dakikada Erdal Güneş’in attığı tek golle yenen Altay, 2. Lig Beyaz Grup’ta son 11 haftada üç rakibiyle soluk soluğa bir zirve mücadelesine girişecek.

Haberin Devamı

Haftayı kayıpsız geçerek liderliğini sürdüren Ş. Urfa (49), Kocaeli’de 2-0 yenik duruma düşüp 3-2 kazanarak ikinci sıraya çıkan Balıkesir (48) ve Pendik’le evinde 0-0 berabere kalan Bozüyük’ün (47) ardından bir maç eksiğiyle 4. sırada bulunan Altay’ı (43), 1. Lig’e direkt çıkabilmek için 77 günlük zorlu bir periyot bekliyor. Maratonun en kritik bölümüne pazar günü Balıkesir deplasmanıyla başlayacaklarını hatırlatan Futbol Direktörü Cenk Tekelioğlu, “Kocaeli ve Y. Malatya’yı yenerek ikide iki yaptık. Kalan 11 maçı kazanıp, 13’te 13’e ulaşmayı hedefliyoruz. Bu serinin bize şampiyonluğu getireceğine eminim. Takımımıza güveniyoruz” dedi.

Güneş yakıyor

ALTAY tecrübeli futbolcusu Erdal Güneş’in gol attığı üç maçı da kazandı. Sezonun ilk golünü deplasmanda 2-1 kazanılan Tokat randevusunda penaltıdan kaydeden Erdal, Altay’ın Ankara’da 1-0 galip bitirdiği Bugsaş sınavında da rakip fileleri havalandırdı. Erdal, Y. Malatyaspor’a attığı altın
golle de siyah-beyazlı ekibe hayat verdi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!