HDP’den Seçmen Listesi Açıklaması

Güncelleme Tarihi:

HDP’den Seçmen Listesi Açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2015 15:48

HALKLARIN DEMOKRATİK PARTİSİ (HDP) HAKKARİ İL EŞ BAŞKANI RAHMİ TEMEL, 14 MART’TA ASKIYA ÇIKARILAN VE 27 MART GÜNÜ ASKIDAN İNDİRİLECEK SEÇMEN LİSTELERİYLE İLGİLİ BİR AÇIKLAMA YAPTI.

HAKKARİ (İHA) – Halkların Demokratik Partisi (HDP) Hakkari İl Eş Başkanı Rahmi Temel, 14 Mart’ta askıya çıkarılan ve 27 Mart günü askıdan indirilecek seçmen listeleriyle ilgili bir açıklama yaptı.
Parti binasında konuşan Rahmi Temel, 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlere yönelik çalışmalarının devam ettiğini kaydederek, başta öğrenciler olmak üzere il dışında bulunanlar ya da diğer illerden Hakkari’ye gelen seçmenlerin 27 Mart tarihine kadar askıda olan seçmen listelerinden isimlerini kontrol etmelerini istedi. 7 Haziran tarihinde yapılacak seçimlerde bir oyun çok anlamlı olduğunu anlatan Temel, Cölemerg Öğrenci Derneği öncülüğünde Hakkari’de anlamlı bir çalışma yapıldığını vurgulayarak, öğrencilere teşekkür etti.
Seçim komisyonu üyesi Geylan Erol ise, seçmenlerin 27 Mart Cuma günü mesai saatine kadar askıda kalacak olan listelerden isimlerini kontrol etmelerini isteyerek, ismi olmayanların gerekli işlemleri yapması çağrısı yaptı.
Cölemerg Öğrenci Derneği üyesi Nurettin Tomis de, şu ana kadar bin 500 öğrencinin seçmen kütüğünü Hakkari’ye taşımasında yardımcı olduklarını belirterek, ulaşamadıkları öğrenciler olabileceği ifade etti. Tomis, bu konu ile ilgili sıkıntı yaşayan öğrencilerin dernek yetkililerine ulaşması durumunda gerekli yardımların yapılacağını sözlerine ekledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!