Hazırlık Maçı

Güncelleme Tarihi:

Hazırlık Maçı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2015 11:25

HAZIRLIK MAÇI

Bilecik’i 2015-2016 sezonunda Bölgesel Amatör Lig (BAL)’da temsil olacak olan İl Özel İdarespor, sezon öncesi yaptığı son hazırlık maçında Eskişehir Sağlıkspor’u 3-1 yendi.
Bilecik İl Özel İdarespor, Bilecik Edebali Stadı’nda oynanan hazırlık maçında, geçen sene BAL’da play-off müsabakalarında penaltılardan elenerek Eskişehir Süper Amatör Lige düşen Eskişehir Sağlıkspor’u ikinci yarı bulduğu goller ile mağlup etti. Maça dengeli başlayan her iki takım karşılıklı ataklar ile birbirlerine üstünlük kurmaya çalıştılar. Maçın 35’inci dakikasından Eskişehir Sağlıkspor sağ kanattan geliştirdiği atakta penaltı kazandı. Kazanan penaltıyı gole çeviren Eskişehir Sağlıkspor 1-0 öne geçti. Bu gol sonrası ilk yarıda başka gol olmazken, ilk yarı deplasman takımının 1-0 üstünlüğü ile sonlandı.
İKİNCİ YARI
İkinci yarıya daha iyi bir futbol ile başlayan Bilecik İl Özel İdarespor maçın 52’incisi dakikasında bir frikik kazandı. Yaklaşık 25 metre uzaklıktaki topun başına geçen Yunus Altın muhteşem bir gol atarak durumu 1-1 getirdi. Bu gol sonrası daha rahat bir futbol oynanan Bilecik İl Özel İdaresporlu ataklarına hız kesmeden devam etti. Maçın 72’nci dakikasında İbrahim Kiraz ayağından gol bulan Bilecik İl Özel İdarespor maçı 2-1’e getirdi. Bu gol sonrası maçın 78’inci dakika Nebi Aktürk ile bir gol daha bulan Bilecik İl Özel İdarespor durumu 3-1 getirdi. Bilecik İl Özel İdaresporlu futbolcular bu gol sonrası iyice rahatlarken, bu skor ayrıca maçında skoru oldu.
MAÇ SONU
Maçın değerlendirmesini yapan Bilecik İl Özel İdarespor Antrenörü Hasan Kol, sezon öncesi zorlu bir müsabaka oynadıklarını söyledi. Eskişehir Sağlıkspor’un çok güçlü bir rakip olduğunu belirten Kol, “4 sene aralıksız BAL’da mücadele etmiş bir takım. Bu sene şansız bir maç ile play-off müsabakalarında penaltılardan elenerek Eskişehir Süper Amatör Lige düştüler. Onlara da bu ligde başarılar dilerim. Maça gelecek olursak ilk yarı çok kötü bir futbol sergiledik. İkinci yarı oyuncularım kendine gelerek arka arkaya 3 gol bularak skoru bize çevirdiler. Hepsini kutluyorum” dedi.
Ayrıca maç öncesi iki takım oyuncuları hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!