Hazım Körmükçü’ye uzaklaştırma, Hilal Özdemir’e konuşma yasağı

Güncelleme Tarihi:

Hazım Körmükçü’ye uzaklaştırma, Hilal Özdemir’e konuşma yasağı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2017 14:41

Türkücü Hilal Özdemir, iki yıl önce ayrıldığı iki çocuğunun babası oyuncu Hazım Körmükçü’nün kendisini tehdit ettiği gerekçesiyle aile mahkemesine başvurdu. Mahkeme Hazım Körmükçü’ye 2 ay uzaklaştırma kararı çıkarttı. Hazım Körmükçü’nün talebiyle Hilal Özdemir’e ise konuşma yasağı konuldu.

Haberin Devamı

Hazım Körmükçü’ye uzaklaştırma, Hilal Özdemir’e konuşma yasağı
Hazım Körmükçü ile Hilal Özdemir 2013 yılında severek evlendiler. Ancak evlilikleri 2015 yılında karşılıklı anlaşarak sona erdi. Çiftin kızları Akya ve oğulları Ada anneleriyle birlikte kaldı.

Hilal Özdemir’in iddiasına göre, Hazım Körmükçü ayrıldıktan sonraki süreçte maddi ve manevi sorumluluklarını yerine getirmedi. Hilal Özdemir de geçtiğimiz günlerde İstanbul Anadolu Aile Mahkemesi’nde nafaka davası açtı.

Hilal Özdemir’in iddiasına göre davayı öğrenen Hazım Körmükçü, eski eşini arayarak tehdit etti. Oğlunu da defalarca arayarak eski eşiyle ilgili sorular sordu. Bu olayın ardından telefonlarını değiştiren Hilal Özdemir, eski eşi Hazım Körmükçü’nün kendisi ve çocukları ile evine yaklaşamaması için uzaklaştırma kararı çıkartılmasını istedi.

Haberin Devamı

EVİME GİRİP ÇIKARKEN HUZURSUZUM

Hilal Özdemir yaşadıklarını, “Olayların buraya gelmesini kimse istemez. Ben sadece çocuklarımın üzülmesine üzülürüm. Evime girip çıkarken huzursuzum. Beni rahatsız ettiğine dair kayıtlarım ve kanıtlarım var. Bunları da mahkemeye sunacağım” diye anlattı.

İKİ AY SÜREYLE ÇOCUKLARINA DA YAKLAŞAMAYACAK

İstanbul Anadolu 1. Aile Mahkemesi aldığı kararda, Hazım Körmükçü’nün 2 ay süreyle eski eşi Hilal Özdemir ve çocukları ile ikamet adreslerine yaklaşmamasına karar verdi. Kararda, Hazım Körmükçü’nün karara uymaması durumunda zorlama hapsine tutulacağı belirtildi.

HİLAL ÖZDEMİR’E KONUŞMA YASAĞI

Hazım Körmükçü de aile mahkemesine başvurarak, Hilal Özdemir’in kendi aleyhinde açıklama yapmamasını talep etti. Mahkeme bu talebi de yerinde bulanarak Hilal Özdemir’e Hazım Körmükçü hakkında konuşma yasağı getirdi.

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

BAKMADAN GEÇME!