Hayvansever öğrencilerden ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Hayvansever öğrencilerden ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2017 11:30

Hayvansever öğrencilerden ziyaret

Haberin Devamı

HAYVAN haklarını korumak ve sokak hayvanlarına dikkat çekmek amacıyla kurulan Dokuz Eylül Üniversitesi Hayvan Dostları Öğrenci Topluluğu, Buca Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.
Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina'nın eşi Ahu Piriştina tarafından ağırlanan heyet, Buca Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Birol Topal'dan merkezdeki çalışmalar hakkında bilgi aldı. Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Genel Sekreteri Ahmet Cevdet Oral, Genel Sekreter Yardımcısı Murat Koruk, DEÜ İdari İşler Daire Başkanı İbrahim Demir ile DEÜ Destek Hizmetleri Şube Müdür Tahir Emre Çuhadar'ın da katıldığı ziyarette öğrenciler, yürütülen çalışmaları yerinde görme imkanı buldu.
Görüşmede üniversite belediye işbirliğinin önemli olduğunu vurgulayan DEÜ Genel Sekreteri Oral, "Hayvan hakları konusunda Buca Belediyesi ile yaptığımız işbirliğimiz neticesinde, yerleşkelerimizdeki sokak hayvanlarının bu merkezde hem rehabilite edilmesini hem de kontrol altına alınmasını sağladık. Bunun, hayvan haklarının yanı sıra toplum sağlığı açısından da önem taşıdığını biliyoruz. Bu ziyarette öğrencilerimiz, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Buca Belediyesi'ne işbirliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
Gönüllülük esasıyla kurulan topluluğun farklı projelerle hayvan haklarına dikkat çekeceğini belirten Topluluk Başkanı Oğuz Kabakçı ise belediyenin yürüttüğü çalışmaların memnuniyet verici olduğunu söyledi.

İZMİR, (DHA)
FOTOĞRAF

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!