Hayvanat Bahçesi Çevre İllerden Ziyaretçi Çekiyor

Güncelleme Tarihi:

Hayvanat Bahçesi Çevre İllerden Ziyaretçi Çekiyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2015 14:01

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HAYVANAT BAHÇESİ ŞEHİR DIŞINDAN GELEN MİSAFİRLERİN UĞRAK MEKANLARINDAN BİRİ OLUYOR.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi şehir dışından gelen misafirlerin uğrak mekanlarından biri oluyor.
Samsun Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.Tatili fırsat bilen aileler havanın soğuk olmasına rağmen çocuklarını da alarak hayvanat bahçesini ziyaret ediyorlar. Tatil dolayısıyla çevre illerden Samsun’a gelen vatandaşların uğrak mekanlarından biri de hayvanat bahçesi oluyor. Samsun hayvanat bahçesini donanımlı bulan vatandaşlar ve çocuklar hayvanat bahçesinde eğlenceli dakikalar geçiriyor. Hayvanat bahçesinde en çok ilgiyi ise aslanlar ve maymunlar görüyor.
VAYNİ: “ANTEP’TEN GELDİM”
Gezme amaçlı Gaziantep’ten Samsun’a geldiğini Serkan Vayni, " Gaziantep’te hayvanat bahçesi yok. Buradaki hayvanat bahçesi ise güzel. Samsunlular daha şanslı. Büyük hayvanlar daha dikkat çekiyor. Aslan, deve, ayı gibi hayvanlar var. Çocukların ve yetişkinlerin daha fazla ilgisini çekiyor" diye konuştu.
SARIOĞLU: “ASLANLAR UMDUĞUMDAN BÜYÜK”
Sinop’tan geldiklerini söyleyen Serdar Sarıoğlu, "Sinop’tan gezme amaçlı geldik. İlk defa geliyorum. Gayet temiz ve iyi buldum burayı. Aslanlar çok büyük. Bu kadar büyük olacaklarını beklemiyordum. Burada dolaşmak gayet keyifli" dedi.
ALTINSOY: “BAZI HAYVANLARI HERYERDE GÖREMİYORSUNUZ”
Çok yerde görülmediği için aslana daha çok ilgi gösterildiğini söyleyen Hakan Altınsoy isimli vatandaş, "Buradaki hayvanat bahçesinde değişik hayvan türleri var. Aslan, maymun ve deve gibi hayvanları her yerde göremiyorsunuz. Onun için daha fazla dikkat çekiyor. İnsanlar o tür hayvanları görmeye daha fazla zaman harcıyor. Çocuklar da daha ilginç bulduğu için aslan, deve ve maymunlara fazla ilgi gösteriyor" şeklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!