Hayvan hırsızları jandarmadan kaçamadı

Güncelleme Tarihi:

Hayvan hırsızları jandarmadan kaçamadı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2018 12:31

Hayvan hırsızları jandarmadan kaçamadı

Haberin Devamı

 

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - ANTALYA'nın Serik ilçesinde 6 küçükbaş hayvanı çalıp sattığı belirlenen 4 şüpheli jandarmanın takibi sonucu yakalandı. Bulunan hayvanlar ise sahiplerine teslim edildi.

Serik'te dün akşam Kayaburnu Mahallesi'nde Ziya Kadak'a ait 4 ve Yanköy Mahallesi imamı Muhammer Canlı'ya ait 2 küçükbaş hayvanın çalınmasının ardından İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri çalışma başlattı. Hırsızlık şüphelilerinin kiralık araçla hırsızlığı gerçekleştirdiğini belirleyen jandarma aracın plakasını tespit ederek, araştırmalarını da bu yönde sürdürdü.

Antalya Otogarı'nın yakınlarındaki bir işyerinde hayvanları sattığını belirlenen şüpheliler H.Ç., M.K., A.Y. ve B.B., jandarma tarafından yakalandı. Daha önce Serik ve Aksu ilçelerinde 6 ayrı küçük ve büyükbaş hayvan hırsızlığına karıştığı belirlenen şüphelilerin işlemlerinin sürdüğü kaydedildi.

HAYVANLARINI BİSKİVÜYLE BESLEDİ

Şüphelilerin sattığı hayvanlar geri alınarak sahiplerine teslim edildi. İlçe Jandarma Komutanlığı'na gelerek hayvanlarını alan Ziya Kadak jandarmaya teşekkür ederken, hayvanlarını da bisküviyle besledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!