Hayvan Çiftliği kapalı gişe

Güncelleme Tarihi:

Hayvan Çiftliği kapalı gişe
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2013 00:00

Erdal Beşikçioğlu’nun yönetmen olarak izleyici karşısına çıktığı Hayvan Çiftliği tiyatro oyunu, sezon başından beri kapalı gişe oynamaya devam ediyor.

Haberin Devamı

 Konservatuardan yeni mezun yada hala öğrenci olan 17 oyuncunun yer aldığı eser, yaklaşık altı aylık bir prova sürecinin sonunda ortaya çıktı. Oyuncular, canlandırdıkları hayvanların formlarına girebilmek için uzun bir çalışma dönemi geçirdi. Yaklaşık 75 dakika süren oyunda oyuncuların performansları ise görülmeye değer.
Domuzları canlandıran Adem Aydil, Ahmet Melih Yılmaz ve Arsal Mazmanoğlu’nun sahnede kaldıkları süre boyunca parmak uçlarında yükselerek oynaması, Esra Akbaş, Buse Kara, Seda Bakan, Ayça Eren, Mihriban Seyhan ve Begüm Akova’nın koltuk değnekleriyle koyun formuna girmesi, yaşlı ve bilge eşek “Kocakulak”ı canlandıran Burak Küçükosman’ın yine koltuk değnekleriyle yürümesi ve üstüne bir de Napolyon’dan dayak yemesi, Aytek Şahan ve Naz Göktan’ın biran olsun durmadan sahne içinde koşturdukları rolleri, huysuz keçi Ayşegül Çaylı ve tavuk rolündeki Başak Vural, Cemre Tosun ve Eylül Akbulut ile oyun süresince sahnede kalan tek oyuncu karga rolündeki Mertcan Semerci’nin performanslarını tüm tiyatroseverlerin görmesi gereken türden. Oyun bugün ve 8 Ocak Perşembe günü StüdyoCer’de izleyici ile buluşacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!