Hayrunnisa Gül'e özel teşekkür

Güncelleme Tarihi:

Hayrunnisa Güle özel teşekkür
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2014 01:26

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Köşk'teki devir teslim töreninde yaptığı konuşmada eşi Hayrunnisa Gül'e ayrıca teşekkür etti. Gül "Siyasette Kayseri'yi temsil ettiğim zaman hiç unutmam, 'Ben o zaman milletin çocuklarını kurtarıyorum, bizim çocukları da sen kurtaracaksın' dedim ve çok şükür bunu en güzel şekilde yaptı" dedi.

Haberin Devamı

12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan devir teslim töreni için Çankaya Köşkü'ne geldi. Törende önce Cumhurbaşkanı Abdullah Gül konuştu. Konuşmasında eşi Hayrunnisa Gül'e ayrıca teşekkür eden Gül, şunları söyledi:

Önce anneme babama, sağlık sıhhat diliyorum. Sonra eşime, benim çok yükümü çekti. Siyasi hayatımda şerefle Kayseri’yi temsil ederken, hiç eve uğramadığımız dönemde çocukları hep ona emanet ettim. O zaman hiç unutmam, 'Ben o zaman milletin çocuklarını kurtarıyorum, bizim çocukları da sen kurtaracaksın' dedim ve çok şükür bunu en güzel şekilde yaptı. Daha sonra da, tabi ki bizlerin eşlerinin de görevleri oluyor. Devletimizi ve milletimizi temsil söz konusu olduğunda her türlü titizliği, her türlü olağanüst ü gayreti gösterdi ve buna da sizler şahitsiniz. Bundan dolyı da önce kendisine, çocuklarıma, kardeşlerime, yakın akrabalarıma ve yakın arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum.

Haberin Devamı

Sayın cumhurbaşkanı ve değerli kardeşim, sizi bir kez daha tebrik ediyorum. şahsınıza, emine hanıma, çocuklarınıza sağlık diliyorum. Allah yardımcınız olsun, cenabı allah mahcup etmesin.

BAKMADAN GEÇME!