Hayranlar yapımcılardan ne istiyor?

Güncelleme Tarihi:

Hayranlar yapımcılardan ne istiyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2016 15:19

Televizyon sektöründe hayranların etkisini artık göz ardı edemeyeceğimiz bir gerçek… Onların sevmediği ya da benimsemediği işlerin ekran ömrü de çok uzun olmuyor, destekleriyle ekran ömrünü uzattıkları diziler de malumunuz! Biz de ekranda bu kadar etkisi olan hayranlara kulak verelim dedik.

Haberin Devamı

TOLGA SARITAŞ NE ZAMAN GERİ DÖNECEK?

Hayranlar yapımcılardan ne istiyor

Son zamanlarda sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri; Tolga Sarıtaş’ın yeni projesi! Muhteşem Yüzyıl ile çoktan ıspatladığı yeteneğini, Güneşin Kızları ile birlikte büyük bir kitleye duyurarak geniş bir hayran kitlesi edinen Tolga Sarıtaş’ın nasıl bir projeyle ve daha da önemlisi ne zaman döneceği merak konusu… Tabii partneri de!

Hayranlar yapımcılardan ne istiyor

Sevenleri Tolga Sarıtaş’ı Damla Sönmez ile bir projede izlemeyi çok istiyor, Sarıtaş’a partner olarak en çok yakıştırdıkları ismin Damla Sönmez olduğunu söylemek yanlış olmaz. Damla Sönmez dışında Öykü Karayel ismi de hayranlar arasında dolaşan isimlerden… Neslihan Atagül’ü de listemize iliştirebiliriz. Tabii Tolga Sarıtaş’ı hala Hande Erçel ile izlemek isteyen, yarım kalmış hikayelerini başka bir proje ile tamamlamak isteyen bir kesimin varlığını da söylememek olmaz! “Aşk hikayesini bir kenara koyalım ve güzel bir kardeş hikayesi izleyelim!” diyenlerin tercihi ise Aslı Enver ve Kıvanç Tatlıtuğ’dan yana… Hayaller sadece partnerler üzerine kurulmuyor elbette, Tolga Sarıtaş’ın nasıl bir karakterle dönmesi gerektiği de tartışılan konular arasında! Sevenleri Tolga Sarıtaş’ın daha farklı, belki biraz daha karanlık ve çok boyutlu bir karakterin Tolga Sarıtaş’ın oyunculuk kumaşına uygun olduğunu düşünüyorlar!

Haberin Devamı

YAZ DİZİLERİNDE FAVORİLER KİMLER?

Hayranlar yapımcılardan ne istiyor

Yaz dizisi devrini kapattığımız şu günlerde favoriler de artık kesin hatlarıyla belirlendi. Sanırız artık ana çiftlerden ziyade daha alternatif çiftlere yönelmeyi seviyoruz. Seviyor Sevmiyor’un Tuna ve Deniz’i, Arkadaşlar İyidir’in Eren ve Gizem’i, Bodrum Masalı’nın Ateş ve Aslı’sı, Yüksek Sosyete’nin Mert ve Ece’si bunun en önemli örneklerinden… Belki de hikayeleri artık kendimiz keşfetmek istiyoruz ve bize daha kapalı bir kutu içinde sunulan yan çiftleri sevmeye bu sebeple daha meyilliyiz.

Haberin Devamı

Hayranlar yapımcılardan ne istiyor

Tabii ki esas kız ve esas oğlan izlemeyi de hala seviyoruz, bu alışkanlıklarımızın tamamen değiştiği anlamına gelmiyor. AlSel gibi büyük bir kitleye sahip aşk hikayesinin kahramanlarından Selin’i canlandıran Hande Erçel, Güneşin Kızları’nın üzerinden çok kısa bir zaman geçmesine rağmen Hayat karakterini ve Aşk Laftan Anlamaz’ı seyircisine sevdirmeyi başardı. Üstelik partneri Burak Deniz ile yakaladıkları uyumlar ile de kendilerine ait bir kitle oluşturmayı başardılar. Sahnelerinin internette diğer dizilere nazaran daha fazla tık aldığını da söyleyebiliriz.

KİM, KİMİNLE PARTNER OLACAK?

Hayranlar yapımcılardan ne istiyor

Haberin Devamı

Yeni dizi projeleri yavaş yavaş belli olurken “Kim, kiminle partner olacak?” sorusu da sosyal medyanın gündeminde dolaşmaya başladı! Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün partnerliği herkes tarafından coşkuyla karşılandı, ama her partner haberi bu kadar mutlu etmiyor. Herkesin gönlünde yatan bir aslan olunca da bu durum çok şaşırtıcı olmuyor tabii ki…

Hayranlar yapımcılardan ne istiyor

Son zamanların partner olarak en çok istenen erkek isimleri; Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu, Barış Arduç, Tolga Sarıtaş, Engin Akyürek, Kıvanç Tatlıtuğ, Burak Özçivit, İlker Kaleli gibi isimler… Sosyal medya kitlesinin yanı sıra, reyting garantisi olduğuna da inanılan isimler tabii ki… Partner olaran en çok istenen kadınların ise; Hande Erçel, Tuba Büyüküstün, Aslı Enver, Neslihan Atagül, Hazar Ergüçlü, Serenay Sarıkaya, Fahriye Evcen, Burçin Terzioğlu gibi güzelliklerinin yanı sıra güçlü oyunculuklarıyla da nam salmış isimlerden oluşuyor. Son dönemlerde Murat Yıldırım ve Fahriye Evcen partnerliğini dileyen kitlenin hayli geniş olduğunu söylemek yanlış olmaz, hatta bir sosyal medya kampanyası dahi düzenlendi bu uğurda! Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya’nın filmini, büyük bir umutla, bekleyen hayran kitleleri de varlığını sürdürüyor! Diğer yandan son zamanlarda “partner” konusundan ziyade “kardeş” konusunun daha ön planda olduğunu da söyleyebiliriz.

Haberin Devamı

Hayranlar yapımcılardan ne istiyor

Tüm bunların dışında son zamanlarda hayran gündemini meşgul eden bir diğer konunun reality show’lar ve yarışma programları olduğunu söylemek mümkün… Bilhassa Kısmetse Olur’un oluşturduğu hayran kitlesi yadsınamayacak derecede büyük ve her çiftin kendi sevenleri var.

Hayranlar yapımcılardan ne istiyor

Uzun lafın kısası; sosyal medya kitlesi olan işler her daim bir adım önde ve bu da hayran kitlelerinin sektörde büyük bir söz sahibi olduğunu gösteriyor.

 

noluyo.tv Tarafından hazırlanmıştır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!