Haymana'dan Halep'e 2 TIR yardım

Güncelleme Tarihi:

Haymanadan Halepe 2 TIR yardım
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2017 10:06

Haymana'dan Halep'e 2 TIR yardım

Haberin Devamı

Yavuz ÇİFÇİ/HAYMANA(Ankara), (DHA)- ANKARA'nın Haymana İlçesinde Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün destek vererek başlatılan kampanya sonucu toplanan 2 TIR dolusu yardım, Halep'e ulaşmak üzere yola çıkarıldı.

Haymana Anadolu İmam Hatip Lisesi önünde düzenlenen programa Kaymakam Hüseyin Göktürk, Belediye Başkanı Özdemir Turgut ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kur'an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan programda açış konuşmasını okul müdürü Hüseyin Günaydın yaparken, "Müslüman müslümanın kardeşidir. Haymana da bu kardeşliği fazlasıyla göstermiştir. Müminler birbirini sevmeli, sıkıntısını paylaşmalı ve birbirini korumalıdır. Bu dayanışmada esnaflarımıza, öğretmenlerimize, hemşerilerimize, kumbarasındaki parasını veren Küçük Yusuf'a ve küçük büyük imkanları nispetinde yardım yapan herkese teşekkür ederiz. Rabbim hepsini kabul etsin" dedi.

Yapılan konuşma sonrası kuru gıda, battaniye ve giyeceklerden oluşan yardım paketleri kamyonlara taşındıktan sonra TIR'lar Halep'teki Suriyeli vatandaşlara ulaştırılmak üzere yola çıktı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!