Hayırseverden hasta çocuğa tablet

Güncelleme Tarihi:

Hayırseverden hasta çocuğa tablet
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2018 14:49

Hayırseverden hasta çocuğa tablet

Haberin Devamı

Erol OKUR/SİLİFKE(Mersin), (DHA) – MERSİN’in Silifke ilçesinde doğuştan kalbi ve akciğerinin aynı damar üzerinden çalışması nedeni ile nefes darlığı ve kalp yetmezliği hastalığı ile mücadele eden Batın Ever’in (8) ailesinden istediği tableti hayırsever İhsan Küpük tarafından hediye edildi.
İhsan Küpük, Keşlitürkmenli Mahallesi'nde yaşayan Batın Ever’i evinde ziyaret etti. Ziyaret sırasında beraberinde getirdiği tableti de küçük Batın’a hediye ederek sevindirdi. Çocukluğundan buyana hastalıkla mücadele eden Batın’ın annesi Halime Ever, hediye nedeni ile Küpük teşekkür ederken, oğlunun iyileşmesi için gitmedik doktor bırakmadıklarını fakat çaresinin şuana kadar mümkün olmadığını söyledi.
Doktorların yapay damar tavsiyesinde bulunduğunu fakat yaşama olasılığının yüzde 20 olması nedeni ile bundan vazgeçtiklerini belirten Halime Ever, "Oğlum şuan 8 yaşında ama vücut gelişimi 6 yaşa eşit. Biz 900 rakımdan aşağıda bir hayat süremiyoruz çünkü oğlumun sıcaklardan dolayı nefesi daralıyor. Ben inanıyorum ki her geçen gün ilerleyen tıp benim oğlum içinde bir çare bulacak" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!