Hayırseverden 24 derslikli okul

Güncelleme Tarihi:

Hayırseverden 24 derslikli okul
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2017 17:48

 Hayırseverden 24 derslikli okul

Haberin Devamı

 

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da yapılacak 24 derslikli ilkokul için Antalya Valiliği'nde protokol imzalandı.

Kepez İlçesi'nde hayırsever iş adamı Bolat Yıldırım, Kepez Belediyesi ve Kepez İlçesi Müteahhitler Derneği (KEMDER) desteğiyle yapılacak 24 derslikli ilkokul için protokol imzalandı. Valilik salonundaki protokole, Vali Münir Karaloğlu ile hayırsever iş adamı Bolat Yıldırım, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve KEMDER Başkanı Süleyman Akbıyık imza koydu.

Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek ve İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan'ın da hazır bulunduğu törende Vali Karaloğlu, okulun gelecek eğitim öğretim dönemine yetişmesi için inşaatın 11 Eylül 2017'de tamamlanmasını protokole ekleyerek imzayı attı.

Antalya'da hayır işlerinde güzel bir işbirliği bulunduğunu belirten Vali Karaloğlu, bu tür işbirliklerinin güzel sonuçlar verdiğini söyledi. 2018 yılına kadar Türkiye genelindeki tüm okullarda tekli eğitime geçileceğini hatırlatan Vali Karaloğlu, "Çocuklar sabah okula gidecek ve öğleden sonra saat 3 veya 4'e kadar okumaya devam edecek. Antalya'da şu anda ikili eğitim yapılan 168 okulumuz var. Hayırseverlere buradan çağrı yapıyoruz. Okul niyetlerini öncelesinler" dedi.

Antalya'da tekli eğitim öğretime geçilmesi için halen 70 okula daha ihtiyaç olduğunu belirten Vali Karaloğlu, "Kepez İlçesi'nde şu an 25 okul var. 12 okula daha ihtiyacımız bulunuyor. 2 yılda bunu bitirmeliyiz dedi.

Vali Münir Karaloğlu, katkılarından dolayı hayırseverlere teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!