Hayırsever işadamından 4 derslikli anaokulu

Güncelleme Tarihi:

Hayırsever işadamından 4 derslikli anaokulu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2017 17:24

Hayırsever işadamından 4 derslikli anaokulu

Haberin Devamı

DENİZLİ'de hayırsever İşadamı Seyfi Başer'in 750 bin lira bedelle yaptıracağı 4 derslikli Aynur-Feza Başer Anaokulu'nun temeli törenle atıldı.

Göveçlik Mahallesi'nde yapılacak olan 4 derslikli Aynur-Feza Başer Anaokulu'nun temel atma törenine; Vali Hasan Karahan, Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Merkezefendi Belediye Başkanı AK Partili Muhammet Subaşıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Hayırsever İşadamı Seyfi Başer ile çok sayıda davetli katıldı. Törende konuşan Vali Karahan, hayırsever İşadamı Seyfi Başer'e eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek, "Denizli eğitimde ve diğer alanlarda devlete olan büyük destekleri ve hayırseverliğiyle Türkiye çapında örnek bir kentimiz. Hayırseverlikte yarışan bu kentte açılışlar, temel atma törenleri ardı ardına geliyor. Gelmeye de devam edecek inşallah. Biz bununla gurur duyuyoruz. Devletimiz eğitim, sağlık ve diğer alanlarda ciddi yatırımlar sağlıyor ama halkımızın, milletimizin de bu konudaki destekleri her zaman başımızla beraber. Denizlili hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz" dedi.

Hayırsever Başer ise çocukların gelişiminde anaokullarının büyük önemi olduğunu ve eğitime anaokulu yaparak katkı vermek istediklerini kaydetti. Başer, "Bu okullar, öğrencilerin daha iyi ve temeli sağlam olan bir eğitim alabilmesi için çok önemli. Denizli eğitimine böyle bir destek verebildiğim için çok mutlu ve gururluyum. Çocuklarımız ilimde ve bilimde önde olmalı ki, ülkemizde oynanan oyunlar bozulabilsin" diye konuştu.

Konuşmaların ardından gelecek yıl eğitim-öğretime açılması planlanan Aynur-Feza Başer Anaokulu'nun temeli protokol üyeleri tarafından atıldı.

10 bin 127 metrekare arsa alanına 4 derslikli olarak yaptırılacak olan Anaokulunun 750 bin liraya mal olacağı öğrenildi. Hayırsever Seyfi Başer daha önce de, Ekrem Başer İlköğretim Okulunun yapımına, İşadamları EML yapımına, Hatipzade Veli Başer İHL ve Hayırseverler Ortaokulu'nun yapımı için bağışlarda bulundu.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!