Haydi tribüne

Güncelleme Tarihi:

Haydi tribüne
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2017 12:41

‘Hürriyet Futbol Konseyi’, yarın saat 19.00’da oynanacak Trabzon maçı öncesi taraftarları tribüne davet ederek, destek çağrısı yaptı: ‘Haydi Arena’ya’

Haberin Devamı

..... Sorular

1- Referandum dolayısıyla verilen ara ligdeki takımları nasıl etkiler?

2- Emre Mor’un Antalyaspor’a transferi haberleriyle anılmasını nasıl yorumluyorsunuz?

3- Yönetimin Trabzonspor maçı biletleri fiyatlarını indirmesi seyirci sayısını etkiler mi? Avrupa Kupası’nı isteyen takımlar arasında maçın favorisi kim?

Ümit Turmuş

YUMUŞAK BİR DÜŞÜŞ
Teknik adamlar bizim gibi 2 devreli oynanan liglerde 2 uçlu antrenman periyotlaması yapar. 1’inci ve 2’nci hazırlık dönemlerinden sonra ligde yakalanan yüksek performans 8-10 hafta sürdürülebildiğinden, 17 maçlık devrede ideali 3-4’üncü haftalarda yüksek performansa ulaşıp, son 3-4 haftayı da yumuşak bir düşüşle tamamlamaktır. Erken form yakalayan takımlar (Avrupa kupaları ön eleme gibi) lig ortalarından sonra, geç form yakalayan takımlarda lig başında sorun yaşar. Lige verilen aralar takımlar için kayıp, sakat ve kötü sonuçla boş haftaya giren takımlar için toparlanma avantajı getirecektir.

Haberin Devamı

KULÜBÜN MARKA DEĞERİ
Emre Mor gibi yıldız adayı oyuncunun kiralık Türkiye’den bir takıma verilmesi halinde bunun Antalyaspor olması, Başkan Ali Şafak Öztürk ve yönetimin kulübümüzün marka değerini nasıl yukarılara çektiğinin bir göstergesi olacaktır.

OLMAK YA DA OLMAMAK
Trabzonspor maç biletlerinin düşük tutulması, bu önemli maçta seyirci sayımızı ve desteğini artıracaktır. Maça gelince 2’nci yarının en başarılı 4 takımından ikisi karşı karşıya gelecek. İlk yarıdan sarkan 1 maçla 2’nci yarı 18 maç oynanacak. Trabzonspor son 11 maçta 8 galibiyet 2 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. 19 gol atıp 7 gol yedi. (son Beşiktaş maçı 4 gol). Bu dönemde 6 deplasmanda 5 galibiyet, 1 beraberlik, 9 gol atan ve 3 gol yiyen performansları var. Antalyaspor ise; 11 maçta 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Atılan gol 16 yenilen gol 12. Takımımız içeride oynanan 5 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik, 1 yenilgi 7 gol atan ve 5 gol yiyen (üçü Galatasaray maçı) performansı var. Cezalı Onur Kıvrak ve Deniz Kadah’ın olmayacağı ve kolay kaybetmeyen iki takımın bu önemli maçında ilk ihtimal beraberlik gözüküyor. Maç sonucu itibariyle iki takım açısından “Avrupa Kupaları” için tamda “Olmak ya da olmamak” maçı.

Recep Güler

Haberin Devamı

AVRUPA’YA GİDELİM
Milli maçlar refarandum derken, verilen aranın takımların üzerindeki etkisinin iyi olduğuna inanıyorum. Bu ara sezonun yorgunluğunu sakatların iyileşmesi ve eksikliklerini tamamlayarak, lige hazırlanarak futbol sevenlerin ligin üst ve alt sıralarını etkileyecek ve müthiş derbi maçlarıyla sezonun oynanacak olan son maçlarının final havası içerisinde geçeceğine ve keyif vereceğine inanıyorum. Sezon sonunda Avrupa’ya giden takım olarak sevinenlerden olmayı dilerim.

BİLET SATIŞLARINI ETKİLER
Emre Mor, transferi elbetteki heyacanlandırır. Neden olmasın ki? Dünya yıldızı Samuel Eto’o ile futbol oynamak kendi kariyerinde ve ilerlemesinde faydalı olacağına inanıyorum. Zaten Emre, Milli maçlardan dolayı taraftarımızla içiçe olduğunu ve çok sevildiğini biliyor. Eğer bu transfer gerçekleşirse en az Eto’o kadar kenti heyacanladırıp, kombine bilet satış rekorları kırdırır. Bu arada transfer kulübe mali yönden sıkıntı yaratacaksa kalsın derim.

Haberin Devamı

7-0 OLMASA DA...
Yönetimin Beşiktaş maçıyla başlattığı ucuz bilet satışı taraftardan rağbet gördü. Trabzonspor maçı biletleri de ucuz. Taraftarımız eğer Avrupa’yı istiyorsa Arena’yı doldurup takıma destek vermeli. 07 Gençlik ve Grup 1966 tribün hazırlıklara başladı. Avrupa yolculuğumuzda Trabzonspor büyük engelimiz ve bu maçın telafisi yok. Rıza hoca ve futbolcular, taraftarlar olarak Avrupa için ‘Bizler inandık sizde inanın; bizim için bu maçı alın’ Elbette 7-0 olmasa bile 2-1 kazanın.

Alper Beyaz

BASKI YARATABİLİR
Ligde futbolcuların konsantrasyonu açısından her türlü verilen ara taraftarda heyecan yaratsa da takımda baskı yarattığını düşünüyorum. Eksik antrenman ve sakat oyuncular için bir hazırlık ortamı sağlansa da ligden ve oyundan koparan bir durum da oluşturabilir. Antalyaspor için ise bu ara iyi geldi demek içimden gelirken, Deniz Kadah, Chico, Emre Güral ve Kenan Horic’in yokluğu Trabzon maçı öncesi düşündürüyor.

Haberin Devamı

TARAFTARIN HAYALİ
Genç yetenek, her geçen gün başarısını ispatlayan kaliteli bir oyuncu Emre Mor. Kim istemez ki Antalyaspor’a gelmesini. Bir dönem Samuel Eto’o için de ‘hadi canım oradan’ denilse de işte dünya yıldızı Antalyspor’da. Takımın bütçesi gerçeğiyle, taraftara hayaller kurdurmadan emin adımlarla yürünmesi gerekir.

KAZANALIM YETER
Bilet fiyatlarının düşürülmesi oldukça iyi oldu. Etkisi de maça gelen taratfar sayısıyla ortada. Kalan her maç final, ancak futbolcular için de büyük bir moral olacak bir maça çıkıyoruz. Üst üste alacağımız 3 puanlar bizi Avrupa’ya taşıyabilir. Seninleyiz Antalyasporum. Maç sonu tahminim 1-0 kazanırız.

Sancar Biçikçi

Haberin Devamı

BİZİM İÇİN AVANTAJ MI
Lige verilen ara bizim gibi form durumu yükselen takımlar için bir handikap oluşturuyor. Arayı fırsat bilip 2-3 günlük yapılan izin yerli ve yabancı oyuncular için bir tatil olarak görülebilir. Fakat izinlerden dönüşte futbolcuları mental ve fiziksel toparlamak teknik heyeti zorlar. Antalyaspor’un son haftaki başarılı grafiğini düşünürsek bu aranın bizim için pek olumlu olmadığı kanaatindeyim.

EMRE İÇİN EN İYİ TERCİH
Emre Mor’un Dortmunt’dan Türkiye’ye transfer olacağını düşünmüyorum. Türkiye’de seyircinin aşırı baskısı bu yeteneğin daha başlangıçta kaybedilmesini sağlar. Gerçi Türkiye’ye gelmesi gerekiyorsa onun için en iyi tercih Antalyaspor olabilir. Rıza hoca gibi tecrübeli ve gençlere önem veren bir teknik direktörün olması Emre için bir en iyi tercih olacağını düşünüyorum.

BAŞARILAR Antalyaspor
Trabzonspor maçı bizim için çok önemli ve kritik. Alınacak 3 puanın bizi nerelere taşıyacağını görüyoruz. Bilet fiyatlarının düşük tutulmasını olumlu karşılıyorum. Beşiktaş maçında gördüğümüz gibi bu sayede tribünler dolacaktır. Kalbimiz ve ruhumuzla takımımızın yanında olacağız. Başarılar Antalyaspor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!