Haydi Hayro için

Güncelleme Tarihi:

Haydi Hayro için
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2001 00:00



Yalçın ATA / AYDIN, (DHA)
Haberin Devamı

Yakalandığı amansız hastalıktan kurtulmak için savaşan Aydınspor'un eski kaptanı Hayrettin'e moral vermek amacıyla düzenlenen jübile maçı bugün oynanacak

ESKİLER VE YENİLER Aydınspor'u 1989-90 sezonunda 1.Lig'e taşıyan şampiyon takım ile bu sezon Süper Lig için ter döken kadro, bugün Adnan Menderes Stadı'nda önemli bir maç için karşı karşılaşacak. Yaklaşık altı aydır yakalandığı amansız hastalıkla savaşan 89-90'daki kadronun yıldızı Hayrettin'e moral vermek için düzenlenen jübilede siyah-beyazlı kulübün dünü ve bugünü biraraya gelecek.

SAAT 15.00'TE Saat 15.00'te başlayacak maçta 89-90'daki kadronun teknik direktörlüğünü yine Necdet Zorluer üstlenecek. O dönemde genel kaptanlık yapan Devlet Bakanı Yüksel Yalova da yine genel kaptan olarak yedek kulübesindeki yerini alacak. 1989-90'da kulüp başkanı olan Futbol Federasyonu Profesyonel Kurul Başkanı Mukan Perinçek ise maçı şeref tribününden izleyecek.

TARAFTARA ÇAĞRI Aydınspor camiasının Hayrettin'in jübile maçında birlik ve beraberlik örneği sergileyeceğine inandığını söyleyen Kulüp Başkanı Tansel Önder, bütün taraftarları Adnan Menderes Stadı'na davet etti. Başkan Önder, ‘‘Hayrettin'in sadece morale ihtiyacı var. Onu ne kadar sevdiğimizi tribünlerdeki yerimizi alarak gösterelim’’ diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!