Haydi fuara

Güncelleme Tarihi:

Haydi fuara
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2016 02:30

İEF’nin ana sponsoru Folkart’ın Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, etkinliklere tüm İzmirlileri davet etti, “Ana sponsorluk önerisini 10. kuruluş yılında İzmirliler’in bugüne kadar bize gösterdiği ilgiye teşekkür etme fırsatı olarak gördük” diyerek, bu kentten kazandıklarını bu kente vermeyi görev gördüklerini söyledi.

Haberin Devamı

Karşıyaka Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı 10 bin kişinin katılacağı fener alayı ile kutlayacak. Saat 20.00’de belediye önünden başlayacak Zafer ve Demokrasi Yürüyüşü’nde meşalelerle görsel şölen oluşturulacak, Türk Bayrağı dağıtılacak, iskelede kurulacak sahnede de Karşıyaka Oda Orkestrası zafer türkülerini seslendirecek. 

ÇOK ÖZEL GÖSTERİ

85’inci kez kapılarını dünyaya açan İzmir Enternasyonal Fuarı ilk günden itibaren ziyaretçilerin akınına uğradı. Rengarenk görünümü ile Kültürpark’a her zaman coşku katan lunapark ve kaskatlı havuz çevresi iğne atsan yere düşmez kalabalığa sahne oldu. Dans ve müzik yanında, FMX Blackliner motokros gösterisi büyük ilgi gördü.

KUŞ BAKIŞI İZMİR

Fuarın kuşkusuz en ilgi çeken bölümlerinden biri Büyükşehir’in hazırladığı Belediye Sokağı. Bu sokakta Bostanlı, Yeni Foça ve Eski Foça sahillerinde gezintiye çıkarak, uçaktan paraşütle atlayıp kenti kanatlarınızın altına alabiliyor, Karaburun’da su altı gezintisi yapıp, Efes Antik kentini ziyaret edebiliyorsunuz.

BAKMADAN GEÇME!