'Haydi çocuklar kış spor okuluna'

Güncelleme Tarihi:

Haydi çocuklar kış spor okuluna
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2018 13:54

'Haydi çocuklar kış spor okuluna'

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi, yaz spor okulunun sona ermesinin ardından kış spor okulu için öğrenci kaydı almaya başladı.

Kepez Belediyesi 12 ay boyunca kesintisiz spor eğitimi veriyor. İki aylık yaz döneminde 4 bin 851 öğrenciye 10 branşta spor eğitimi veren Kepez Belediyesi, şimdide 'Kış Spor Okulu'nun kapılarını açmaya hazırlanıyor. Kepez Belediyesi Spor Okulu, yüzme ve sutopunun ardından 10 Eylül'den itibariyle de futbol, basketbol, voleybol, tenis, jimnastik, okçuluk, güreş ve tekvando kayıtlarını almaya başladı.

Yüzme ve sutopu branşında spor okuluna kayıt yaptıracak öğrencilerin, Adnan Menderes Olimpik Yüzme Havuzu'nda ücretsiz olarak yapılan idrar testinin ardından, kayıt formu doldurarak, kimlik fotokopisi ile müracaat etmeleri gerekiyor. Yaz Spor Okulu'nda yüzme ve sutopu branşında eğitim alan ve Kış Spor Okulu'nda eğitimlerine devam etmek isteyen öğrencilerin ise sadece kayıt yenileme işlemi yaptırmaları yeterli oluyor.

KAYITLAR YENİLENİYOR

Spor okuluna ilk defa kayıt yaptıracaklardan, (çocukların) kimlik fotokopisi ve kayıt esnasında doldurulacak kayıt formu isteniyor. Yaz spor okulunda kayıt olunan spor branşının eğitimlerine kış spor okulunda devam etmek isteyen öğrenciler için ise sadece kayıt yenileme işlemi yapılıyor. Uzak mesafelerden gelecek çocuklar için servis imkanı sunulacak.

TÜTÜNCÜ: ÇOCUKLARIMIZ ÇOK DEĞERLİ

Geleceğin sporcularını yetiştirdiklerini ve gençlere imkânlar sunarak kariyerlerini oluşturmalarına yardımcı olduklarını belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Geleceğimizin emaneti çocuklarımız bizim için çok değerli. Yaz ve kış spor okullarımızda, çocuklarımızın sağlıklı bireyler olmaları ve başarı merdivenlerini tırmanmalarında destek olmaya çalışıyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!