Haydar Dümen şair oldu!

Güncelleme Tarihi:

Haydar Dümen şair oldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2009 14:56

Bugüne kadar renkli kişiliği ve cinsel sağlık alanında verdiği bilgilerle tanıdığınız Posta yazarı Haydar Dümen'in aslında şair bir ruha sahip olduğunu biliyor muydunuz?

Haberin Devamı

Doktor Haydar Dümen, bugün Posta gazetesinde, kendisine cinsel sorunlarıyla ilgili soru yollayan "Dan Dan" rumuzlu okuruna bir şiirle cevap verdi.

İşte Dan Dan'ın sorusu:

* Güzel bir kızım ve 17 yaşındayım. Tüm erkeklerle ilişkiye girmek istiyorum. Kendime hakim olamıyorum, ne yapmam gerekiyor?

RUMUZ: DAN DAN

İşte Dümen'in "şiirli" yanıtı:

* Dan dan, güzel kız geliyor, çekilin yoldan. Laf atmayın sağdan, soldan. Güzeller güzeli, yanakları gamzeli, babası Karadenizli, anası Rumelili, melezlerin enfesi, nane kokar nefesi! 17'lik dilber bakın bana ne der? 'Tüm erkeklerle ilişkiye girmek istiyormuş.' Olur, ben sırayı dizeyim. Bakkal Mehmet Ağa, kasap Hüsmen dayı, kahveci Osman, sucu yusuf,konmuşn Musa, oğlu Özkan, dedeleri 'Helvabasan' lakaplı 70'lik Hasan, sınıf arkadaşın Nedim... Bak buna olmaz derim, o senin sınıfkan'ın (Kankaya benzetmek istedim, ya tutarsa dedim). İşte listen bu, işine yarayanı al, yaramayanı at. Sonra da iradenle yat, iradenle kalk. En son cümleyi kafana tak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!