Hayatınızı kolaylaştıracak en akıllı uygulamalar

Güncelleme Tarihi:

Hayatınızı kolaylaştıracak  en akıllı uygulamalar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2014 12:17

İşte, trafikte, yatakta, mutfakta, tatilde, sokakta günlük yaşamın her anında, her alanında, her durum için bir uygulama mevcut! Kimisi hayat kurtarıyor, kimisi “Yok artık” dedirtiyor. İşte, akıllı telefonlarınızda bulunması gereken en pratiğinden en tuhafına, klasiğinden cin fikirlisine farklı uygulamalar.

Haberin Devamı

YATAKTA HEYECAN ARAYANLARA
SPREADSHEETS

Sevişme öncesi bu uygulmayı açıyor, telefonu yatağın köşesine yerleştiriyorsunuz. Spreadsheets, sevişme seslerinizi kaydedip performansınızı ölçüyor. Ne kadar sürdüğüne, desibel kat sayısına göre her sevişmenize puan veriyor, size de bir önceki sevişme puanınızın üstüne çıkmak için ter dökmek kalıyor. (iPhone/Android uyumlu)

Bunu sevdiyseniz: Sexy Vibes, telefonunuzu vibratöre dönüştüren bir uygulama. Milyon kez indirilmiş bir uygulama. Olur da ihtiyacınız olursa... (iPhone uyumlu, ücretsiz)

UYKUSU KAÇANLARA
RELAX MELODIES PREMIUM

Dalga sesinden rüzgâr uğultusuna elliye yakın dinlendirici melodisiyle sizi uyutmaya kararlı! (iPhone, Android uyumlu)

Bunu sevdiyseniz: Breathe Right’ın ‘Rahat Uyku’ uygulaması koyun saydırıyor, ninni dinletiyor, üstüne uykuda bile sosyalleşmenizi sağlıyor! Twitter/Facebook hesaplarınızla uyumlu çalışıyor, otomatik ‘Uyudum/uyandım’ mesajları yollamanızı sağlıyor. (iPhone uyumlu)

Haberin Devamı

KISKANÇ SEVGİLİSİ OLANLARA
CATE

Hayatınızı kolaylaştıracak  en akıllı uygulamalar

Akıllı telefonunuzdaki sakıncalı aramaları, mesajları, ikonları itinayla temizliyor. Kendi ikonunu bile. Uygulamayı yalnızca siz görebiliyorsunuz, gizli bir şifreyle bir tek sizin kullanımına açılıyor. Görünmez, varlığını hissettirmez. Hızlı, güvenli, dikkatli. (Android uyumlu)

Bunu sevdiyseniz: Sarhoş atılan mesajlar, kazara yollanan fotoğraflar Invisible Text uygulaması sayesinde engelleniyor, siliniyor. (iPhone/Android uyumlu, ücretsiz)

'SPORA VAKTİM YOK' DİYENLERE
7 MINUTE WORKOUT CHALLENGE

Spordaki altın 7 dakika formülünden yola çıkarak hazırlanmış bu uygulama, her gün yapmanız gereken en temel 12 egzersizi kaçar dakika arayla, ne kadar tekrarda yapmanız gerektiğini video ve fotoğrafla gösteriyor. Spora başlamak için vakit/nakit sıkıntısı çekenlere ısrarla tavsiye edilir! (iPhone uyumlu)

Bunu sevdiyseniz: 10 Minute Fitness App Lite. Olur da 7 dakika kesmezse bir de 10 dakikalık paketi deneyin. Her hareket illüstrasyonlar eşliğinde gayet temiz bir dille aktarılıyor. (iPhone/Android uyumlu)

Haberin Devamı

SABAH KALKMAK BİLMEYENLERE
CARROT ALARM

Eğlenceli, oyuncaklı, çenesi hafif düşük bir alarm uygulaması. Susturması o kadar kolay değil. ‘Ertele’ tuşu bile bir oyundan geçiyor. Uyku mahmurluğunda sinir bozucu olabilir. Anında uyandırması garanti! (iPhone uyumlu)

Bunu sevdiyseniz: Rise Alarm Clock. Hoş melodisi ve şık tasarımıyla sıkmadan, yormadan tatlı tatlı uykunuzdan uyandırıyor. (iPhone/Android uyumlu)

ÇİZGİ ROMAN SEVDASI KABARANLARA
ABDÜLCANBAZ

Hayatınızı kolaylaştıracak  en akıllı uygulamalar

İstanbul beyefendisi, ünlü karikatür karakteri Abdülcanbaz hakkında tüm bilgilerin derlendiği, maceralarından kesitlerin sunulduğu bir uygulama. (iPhone/Android uyumlu, ücretsiz)

Haberin Devamı

Bunu sevdiyseniz: The Walking Dead’in uygulaması meşhur zombilerin eski yeni tüm öykülerini barındırıyor. (iPhone/Android uyumlu)

'NEYDİ BU ŞARKININ ADI?' DİYE KAŞINANLARA
SOUND HOUND

‘Fondaki şarkıyı dinlet/sana adını söylesin’ hizmeti veren uygulamalar arasında en geniş müzik hafızasına sahip olanı. (iPhone/Android uyumlu)

Bunu sevdiyseniz: Wunder Radio. Akıllı telefonunuzdan yerli/yabancı 50 bini aşkın radyo istasyonuna tek bir uygulama üzerinden erişmenizi sağlıyor. (iPhone/Android uyumlu)

SPORDA YENİ HEYECAN ARAYANLARA
LEARN PILATES FREE

Pilatese heveslendiniz ama nereden başlayacağınıza dair en ufak bir fikriniz yok. Özel hocalara, derslere maaşınızı vermeden evvel önce bu uygulamayı indirin, temel haraketleri tanıyın, ne kadar kıvırabileceğinize karar verin. (iPhone/android uyumlu)

Haberin Devamı

Bunu sevdiyseniz: Daily Yoga. Üç farklı yoga seansı var. Her gün 15’er dakikalık antrenmanlarla sizi sıfırdan başlatıp 10 haftanın sonunda yeniyetme bir yogiye dönüştürüyor. (iPhone/Android uyumlu)

TURİST REHBERİ GEREKTİĞİNDE
PARLA’S ISTANBUL

Gazeteci Katie Parla’nın ikinci evi bellediği İstanbul’a dair tuttuğu blog’lar yetmedi, bir de uygulama çıkardı. Temiz tasarımı ve sıcak fotoğraf kullanımıyla İstanbul’un alternatif yeme içme sahnesine dair hazırlanmış en hoş rehberlerden. (iPhone/iPad uyumlu)

Bunu sevdiyseniz: İstanbul Eats. Ansel Mullins ve Yigal Schleifer’dan İstanbul’un arka sokak lezzetlerine dair nefis bir güzelleme. (iPhone/Android uyumlu)

Haberin Devamı

BİR ŞEF TAVSİYESİ İSTEYENLERE
WHERE CHEFS EAT

Hayatınızı kolaylaştıracak  en akıllı uygulamalar

Aralarında Mehmet Gürs ve Şemsa Denizsel’in de bulunduğu dünyaca ünlü 400 şefin favori lokantaları, “Keşke ben açsaydım” dedikleri mekânlar, gurme adresler. Dünyanın dört bir yanından 2300 adres şık ve pratik bir şekilde kategorize edilmiş. (iPhone uyumlu)

Bunu beğendiyseniz: Chefs Feed benzer bir formatta, ABD’nin Michelin yıldızlı tüm şeflerini, favori tabaklarını sıralıyor. Tavsiyeler ABD ile sınırlı. Gelecek ABD seyahatiniz öncesi restoran adresleriniz hazır. (iPhone uyumlu)


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!