Hayatımın Aşkı dizisi ne zaman başlıyor?

Güncelleme Tarihi:

Hayatımın Aşkı dizisi ne zaman başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2016 16:07

Kanal D’nin heyecanla beklenen dizisinin çekimleri başladı. Hande Doğandemir, Serkan Çayoğlu, Berk Hakman, Zeynep Eronat, Zafer Algöz, Yonca Evcimik, Sadi Celil Cengiz “Hayatımın Aşkı” nda bir araya geldi. Peki, Hayatımın Aşkı dizisi ne zaman başlayacak? Hayatımın Aşkı dizisi hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlası haberimizde..

Haberin Devamı

Yapımcılığını Lucky Red Film & TV’nin üstlendiği “Hayatımın Aşkı” dizisi önemli isimleri oyuncu kadrosunda buluşturdu.  Güçlü oyuncu kadrosu ile yayın hayatına merhaba demeye hazırlanan dizinin sürprizlerinden biri de; ünlü yönetmen Ketche. Romantik Komedi filmlerinin ve dillere pelesenk olan birçok reklam filminin yönetmenliğini yapmış başarılı isim Ketche, ilk defa bir dizi için yönetmen koltuğuna oturdu. Hayatımın Aşkı dizisi çok yakında Kanal D’ de başlıyor.

HAYATIMIN AŞKI DİZİSİ HİKAYESİ

Gökçe, Ajans 237 reklam ajansında çalışan hiç evlenmemiş bir kızdır. Bütün arkadaşları evlenmiş ya da evlenecek olan Gökçe’nin bu durum, artık canına tak etmiştir. Uçarı kaçarı yoktur. Kendisine bir sevgili yapacaktır ve o adamda Ajans 237’nin sahibi Demir olacaktır. Demir’e giden yolda Gökçe’nin müttefiki Kaan’dır. Hayatının aşkını bulmak için çıkılan bu zor yolda Gökçe, Demir ve Kaan hiç tahmin etmedikleri maceralar yaşayacaklardır.

Haberin Devamı

HANDE DOĞANDEMİR KİMDİR?

1.70 boyundaki güzel oyuncu Hande Doğandemir, 22 Kasım 1985 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi.  Ankara Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunu olan Doğandemir, yayıncılık sektöründe kamera arkasında görev aldığı dönemde, 35 Buçuk Akademi ve Bahar Kerimoğlu Oyunculuk Atölyesi gibi merkezlerde eğitim aldı.

Keskin Bıçak, Sen de Gitme, İbret-i Ailem, Böyle Bitmesin, Şubat ve Leyla ile Mecnun gibi dizilerden sonra Güneşi Beklerken’de canlandırdığı "Zeynep" karakteri ile geniş kitlelere ulaştı. En son rol aldığı TV dizisi ATV'de yayınlanan "Racon: Ailem İçin" oldu. Birçok markaların reklamlarında da rol alan Hande Doğandemir, TRT Okul’da 3 sezon yayınlanan “Hatırlar mısınız?” adlı programın sunuculuğunu üstlendi. 2015'te vizyona giren ilk sinema filmi Bana Masal Anlatma'dan sonra yeni filmi Her Şey Aşktan'da rol aldı.

BERK HAKMAN KİMDİR?

Berk Hakman, 14 Ağustos 1981 yılında Ankara’da doğmuştur. Türk dizi oyuncusudur. Kökleri Saraybosna'ya dayanan bir ailenin ikinci çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Babası, Erkin Koray'ın Yeraltı Dörtlüsü grubu elemanlarından Ataman Hakman'dır. Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği bölümüne bir süre devam etmiştir. Bu dönemde, okulun tiyatro kulübünün yanı sıra, yine Antalya'daki Tiyatro Atölyesi'ne girmiştir. Oyunculuk yapmaya karar vererek İstanbul'a yerleşmiştir. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunudur. Bas, klavye, piyano ve trompet çalmaktadır. Oynadığı diziler: Kehribar, Kaçak, Suskunlar, Mazi Kalbimde Yaradır, ES-ES, Felek Ne Demek, Hatırla Sevgili, Kırık Kanatlar, Seher Vakti.

Haberin Devamı

Hayatımın Aşkı dizisi ne zaman başlıyor

BAKMADAN GEÇME!