Hayatımın Aşkı 8. bölüm öncesi yayınladığı fragmanla izleyenlerin nefesini kesecek!

Güncelleme Tarihi:

Hayatımın Aşkı 8. bölüm öncesi yayınladığı fragmanla izleyenlerin nefesini kesecek
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2016 21:03

Hayatımın Aşkı bu akşam 8. yeni bölümüyle Kanal D ekranlarında olacak. Başladığı günden itibaren herkesin sevgisini kazanan dizi, yeni bölümüyle herkesi ekran başına kilitleyecek. Dizinin yeni bölümünde Gökçe ve Demir arasındaki yakınlık Kaan'ı rahatsız etmeye başlayacaktır. Kıskandığını farkettirmemeye çalışan Kaan'ın işi bir hayli zordur. Duru yüzünden de iyice bunalan Kaan ne yapacağını bilememektedir. İşte, Hayatımın Aşkı 8. bölüm fragmanıyla sizlerle...

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Hayatımın Aşkı, 8. bölüm fragmanıyla izleyen herkesi çok heyecanlandıracak. Başladığı günden itibaren herkesin sevgisini kazanan dizi, yeni bölümüyle herkesi şoke edecek. Dizinin yeni bölümünde Demir, Gökçe sayesinde yeni reklam ajansını kuruyor. Duru ile müşteri kapma savaşları yapan Gökçe'nin planı ne olacak. İşte, Hayatımın Aşkı 8. yeni bölüm fragmanı sizlerle...

HAYATIMIN AŞKI DİZİSİNİN YENİ BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK

Demir, Gökçe’nin de yardımıyla yeni reklam ajansını kurar. Taşınma işlemleri tamamlanır ve ofise yerleşirler. Demir ve Gökçe oldukça mutludur. Diğer yandan Duru ile rakip olmuşlar ve amansız bir müşteri kapma yarışı başlamıştır. Duru, Demir ve Gökçe’nin arasını bozmak ve işlerini sekteye uğratmak için Ayça’yı görevlendirir. Kaan’ın, aynı evde yaşamak zorunda kaldığı Duru ile başı beladadır. Duru, Kaan’ın ilgisini çekebilmek için her yola başvurur.

Haberin Devamı

Hikmet, kendisini Rezzan’a affettirmeye çalışır. Rezzan’ın barışmak için şartları vardır. Bartu, Sema’nın ilgisini çekebilmek için büyük bir organizasyon hazırlıklarına başlar.

HAYATIMIN AŞKI 8. BÖLÜM FRAGMANI

HAYATIMIN AŞKI 8. BÖLÜM 2. FRAGMANI

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Duru’nun beklenmedik ziyareti ile işten ayrılan Demir, yeni bir reklam ajansı kurma peşindedir. Bu yolda ona Gökçe eşlik eder. Gökçe, Demir’in bu zor zamanında bir an olsun yanından ayrılmaz ve işlerin yoluna girmesi için elinden geleni yapar.

Bartu’nun davulcu mafyasıyla başı büyük derde girer. Diğer yandan Hikmet oyununu sürdürür. Başta Rezzan olmak üzere bütün aile Hikmet’in hastalığına üzülür. Hikmet amacına ulaşacağı sırada Rezzan durumu fark eder. Hikmet’in bir oyun oynadığını, aslında hasta olmadığını öğrenince çok sinirlenir. Hikmet yaptığına pişmanlık duyar ve kendini affettirmek için her yola başvurur.

HAYATIMIN AŞKI 8. BÖLÜM 3. FRAGMANI

DİZİNİN KÜNYESİ

Haberin Devamı

Gökçe, Ajans 237 reklam ajansında çalışan hiç evlenmemiş bir kızdır. Bütün arkadaşları evlenmiş ya da evlenecek olan Gökçe’nin bu durum artık canına tak etmiştir. Uçarı kaçarı yoktur. Kendisine bir sevgili yapacaktır ve o adamda Ajans 237’nin sahibi Demir olacaktır. Demir’e giden yolda, Gökçe’nin müttefiki Kaan’dır. Hayatının aşkını bulmak için çıkılan bu zor yolda Gökçe, Demir ve Kaan hiç tahmin etmedikleri maceralar yaşayacaklardır.

BAKMADAN GEÇME!