Hayatımın Aşkı 8. bölümü ne zaman yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Hayatımın Aşkı 8. bölümü ne zaman yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2016 11:19

Kanal D'nin ilgiyle takip edilen dizisi Hayatımın Aşkı 8. bölüm fragmanı ile ekrana kilitliyor. Yarın akşam yeni bölümü ile ekrana gelmesi beklenen Hayatımın Aşkı dizisi kolaj bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Hayatımın Aşkı gelecek hafta kaldığı yerden devam edecek.

Haberin Devamı

Hayatımın Aşkı Pazar akşamı yine izleyiciyi ekran başına kilitledi. Hayatımın Aşkı'nda yayınlanan son bölümü ile hem reytingleri hem de sosyal medyayı salladı. Dizinin yeni bölüm fragmanına ise Kaan damgasını vuruyor. İşte Hayatımın Aşkı 8. bölüm fragmanı..

HAYATIMIN AŞKI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Duru’nun beklenmedik ziyareti ile işten ayrılan Demir, yeni bir reklam ajansı kurma peşindedir. Bu yolda ona Gökçe eşlik eder. Gökçe, Demir’in bu zor zamanında bir an olsun yanından ayrılmaz ve işlerin yoluna girmesi için elinden geleni yapar.

Bartu’nun davulcu mafyasıyla başı büyük derde girer. Diğer yandan Hikmet oyununu sürdürür. Başta Rezzan olmak üzere bütün aile Hikmet’in hastalığına üzülür. Hikmet amacına ulaşacağı sırada Rezzan durumu fark eder. Hikmet’in bir oyun oynadığını, aslında hasta olmadığını öğrenince çok sinirlenir. Hikmet yaptığına pişmanlık duyar ve kendini affettirmek için her yola başvurur.

Haberin Devamı

 HAYATIMIN AŞKI 8.BÖLÜM FRAGMANI!

Gökçe ve Demir'i yan yana gören Kaan, onları kıskanıyor mu? Hayatımın Aşkı 8. Bölüm 10 Temmuz Pazar akşamı saat 20.00'de



HAYATIMIN AŞKI SON BÖLÜM İZLE!

BAKMADAN GEÇME!