Hayatımın Aşkı 7. bölüm fragmanı yayınlandı!

Güncelleme Tarihi:

Hayatımın Aşkı 7. bölüm fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2016 11:36

Kanal D'nin sürprizlerle dolu dizisi Hayatımın Aşkı 7. bölüm fragmanını yayınladı. Pazar akşamı 6. son bölümü ile ekrana gelen Hayatımın Aşkı dizisinin yeni bölümünde Gökçe, Demir'in duygularından emin olamıyor. Peki Demir'in asıl planı ne? Hayatımın Aşkı 7. bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar haberimizde.

Haberin Devamı

Hayatımın Aşkı 7. bölüm fragmanları ekrana kilitliyor. Pazar akşamları yayınlanan dizinin yeni bölümünde Demir ve Gökçe arasında sürpriz dakikalar yaşanacak. İşte Hayatımın Aşkı 6. son bölümde yaşananlar ve yeni bölüm fragmanı..

Gökçe, Demir'e destek olmak için elinden geleni yapıyor! Hayatımın Aşkı yeni bölümüyle Pazar 20.00'de Kanal D'de!
Gökçe, Demir'e yardım edebilecek mi?

HAYATIMIN AŞKI 7. BÖLÜM FRAGMANI

HAYATIMIN AŞKI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Demir'in kardeşi Duru intikam almaya karar veriyor; Demir'in en büyük destekçisi Gökçe oluyor!

Duru’nun beklenmedik ziyareti, Demir ve ailesinde şaşkınlık yaratır. Demir’den geçmişte yaşananlardan dolayı intikam almak isteyen Duru, şirkete bir ortak getirir ve Demir’in işi bırakmasına neden olur. Duru’nun bir sonraki hedefi ise Kaan’dır. Habersiz bir şekilde Kaan’ın karşısına çıkan Duru, Kaan’ı şoke eder. Duru’nun gelişiyle Kaan’ın aklı karışır.

Haberin Devamı

Gökçe, Demir’i etkilemek için elinden geleni yapmaya devam eder. Ajanstan ayrıldıktan sonra ilk işi Gökçe almıştır. Demir hem Gökçe’nin yanında olmasından hem de işi almasından dolayı oldukça mutludur. Zor zamanlarında yanında sadece Gökçe vardır...

Bu sırada Bartu Hikmet’in hasta olduğunu zanneder ve ortalık karışır. Rezzan ise durumu öğrendiğinde Hikmet’e karşı davranışları değişir ve bunu fark eden Hikmet de durumu kullanmaya başlar. Fakat Hikmet’in planı ters tepecek ve ortalık karışacaktır.

HAYATIMIN AŞKI SON BÖLÜM İZLE

BAKMADAN GEÇME!