Hayatımın Aşkı 3. Bölüm fragmanı yine kahkahaya boğuyor!

Güncelleme Tarihi:

Hayatımın Aşkı 3. Bölüm fragmanı yine kahkahaya boğuyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2016 15:52

Kanal D’nin yeni dizisi Hayatımın Aşkı 3. Bölümde de seyirciyi kahkahaya boğuyor. Her Pazar akşamı seyirciyi Kanal D ekranlarına kilitleyen Hayatımın Aşkı dizisinde bu hafta neler yaşanacak? Gökçe, Demir'in dikkatini çekmeyi başarıp onunla romantik bir akşam yemeğine çıkabilecek mi? Hayatımın Aşkı dizisi 3. Bölüm fragmanı ve daha fazlası haberimizde..

Haberin Devamı

Başrollerini Hande Doğandemir ve Serkan Çayoğlu’nun paylaştığı Hayatımın Aşkı 3. Bölümle seyirciyi ekrana kilitlemeye devam edecek. Peki, yapımcılığını ise Hakan Kırkaviç – “Ketche”nin üstlendiği Hayatımın Aşkı 3. Bölümde neler yaşanacak? Şenkal Ailesi'nin tek oğlu Bartu askerden geliyor olması ev ahalisine neler yaşatacak? Hayatımın Aşkı 3. Bölüm fragmanı ve detayları haberimizde bulabilirsiniz.

HAYATIMIN AŞKI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Gökçe'nin kitabında pes etmek yok! Gökçe, bu kez Demir'i etkileyebilmek için hangi planları yapacak?

Çalıştığı ajansta, hiç beklemediği bir anda, sunum yapması istenir. Gökçe hazırlıksız olmasına rağmen, Demir’in gözüne girmek için sunumu yapmaya kararlıdır fakat müşterisinin kim olduğunu öğrenince şok olacaktır! Zamanında hayatını kararttığı adamın önünde heyecanlanır ve bir çuval inciri berbat eder.

Haberin Devamı

Demir ise, müşterisini kaybettiği için Gökçe’ye ateş püskürür. Gökçe nasıl yapacağı hakkında bir fikri olmasa da her şeyi yoluna koyacağına söz verir. Kaan’ın da yardımını alarak ikinci bir sunum şansı koparır. Bu sırada, Demir hakkında daha fazla şey öğrenebilmesi için Gökçe’nin eline çok büyük bir fırsat geçer ama şans yine Gökçe’nin tarafında değildir. Gökçe şimdi hem mükemmel bir sunum hazırlamalı, hem de bir kez olsun rezil olmadan hayatının aşkının peşinden koşmalıdır.

HAYATIMIN AŞKI 3. BÖLÜM FRAGMANI

HAYATIMIN AŞKI 3. BÖLÜM 2. FRAGMANI

HİKÂYESİ

Gökçe, Ajans 237 reklam ajansında çalışan hiç evlenmemiş bir kızdır. Bütün arkadaşları evlenmiş ya da evlenecek olan Gökçe’nin bu durum artık canına tak etmiştir. Uçarı kaçarı yoktur. Kendisine bir sevgili yapacaktır ve o adamda Ajans 237’nin sahibi Demir olacaktır. Demir’e giden yolda, Gökçe’nin müttefiki Kaan’dır. Hayatının aşkını bulmak için çıkılan bu zor yolda Gökçe, Demir ve Kaan hiç tahmin etmedikleri maceralar yaşayacaklardır.

OYUNCULAR

Hande Doğandemir (Gökçe), Serkan Çayoğlu (Demir), Berk Hakman (Kaan), Zeynep Eronat (Rezzan), Zafer Algöz (Hikmet), Sadi Celil Cengiz (Bartu), Avni Yalçın (Hulusi), Ayşegül İşsever (Nesrin), Deniz Barut (Eylem), Seda Türkmen (Sema), Murat Parasayar (Rahmi), İlay Erkök (Sezen) , Gizem Terzi (Nilay) ve Yonca Evcimik (Yonca Evcimik)

 

BAKMADAN GEÇME!