Hayati ve Diğerleri 1. bölümde neler oldu? Yeni fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Hayati ve Diğerleri 1. bölümde neler oldu Yeni fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2017 15:37

Hayati ve Diğerleri 1. bölümüyle ekranlara 'merhaba' dedi. Kanal D ekranlarının yeni dizisi Hayati ve Diğerleri'nin ilk bölüm finali ardından gözler yeni fragmana çevrildi. Hayati ve ekibinin maceraları 2. bölümde devam edecek Peki güçlü kadrosuyla dikkat çeken Hayati ve Diğerleri'nin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Kariyerinin zirvesindeyken, bir kurum içi eğitim projesi için İkircikli karakoluna tayin edilen Hayati'nin öyküsü 19 Kasım Pazar günü başladı. Sürgün karakolunda başkomiserlik yapan Hayati, ona her fırsatta gelin bulmaya çalışan annesi Şükran ve türlü yöntemlerle kolay yoldan köşeyi dönmeye çalışan dayısı Danyal’ın hikayesini konu alan Hayati ve Diğerleri 1. bölümünde karakterleri tanıma fırsatı bulan izleyiciler, şimdi yeni fragmanı araştırıyor. Peki Hayati ve Diğerleri 1. bölümde neler oldu? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Hayati ve Diğerleri 2. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizden ulaşabilirsiniz.

İLK BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hayati'nin kımıl zararlısı dayısı Danyal, internetten zengin sevgili düşürmenin peşindedir. Kadınların bebekli erkeklerden hoşlandığını duyunca planını uygulamak için karakoldaki sahipsiz bebeğe sarılır.

Haberin Devamı

Oğlu Hayati'nin bebekle yakından ilgilendiğini gören Şükran'ın mürüvvet görme umutları yeşerir ve acilen gelin arayışına girer. Yurtdışından arayan ve İstanbul'a gelmek için yol parası isteyen yabancı bir kıza tüm yastık altı birikimini hibe eder. Bir yandan karakolun dertleriyle uğraşan, bir yandan da annesi ve dayısından goller yiyen Hayati'yi oldukça komik bir macera beklemektedir.

BAKMADAN GEÇME!