Hayati tehlikesi bulunan çocuklar için gece

Güncelleme Tarihi:

Hayati tehlikesi bulunan çocuklar için gece
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2016 16:02

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Bir Dilek Tut Derneği’ne destek amacıyla düzenlenen geceye turistler büyük ilgi gösterdi. Dilek ağacının açılışının yapıldığı gecede, fotoğraf sanatçısı Murat Aykut’un “Dilek Ağacı” isimli fotoğrafı Londa'dan tatile giden Zehra Süleyman tarafından 3 bin 300 TL’den satın alındı. Geceden elde edilecek gelirle üç çocuğun hayallerinin gerçekleştirileceği belirtildi.

Haberin Devamı

 

Hayati tehlikesi bulunan çocuklar için gece

MUĞLA’nın Bodrum ilçesinde Bir Dilek Tut Derneği’ne destek amacıyla düzenlenen geceye turistler büyük ilgi gösterdi. Dilek ağacının açılışının yapıldığı gecede, fotoğraf sanatçısı Murat Aykut’un “Dilek Ağacı” isimli fotoğrafı 3 bin 300 TL’den satıldı. Geceden elde edilecek gelirle üç çocuğun hayallerinin gerçekleştirileceği belirtildi.

Bir Dilek Tut Derneği’ne destek amacıyla Rixos Premium Bodrum Hotel’de bir gece düzenlendi. Rixos Premium Bodrum Hotel ile Lime Bodrum Magazin Dergisi’nin de sosyal sorumluluk projesi kapsamında destek verdiği geceye Bir Dilek Tut Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Eda Tontu Aroyo , Bir Dilek Tut Derneği Genel Müdürü Zeynep Ürkün, fotoğraf sanatçısı Murat Aykut ve 500’e yakın yerli ve yabancı turist katıldı.

Haberin Devamı

HER YIL 250 ÇOCUK

Bir Dilek Tut Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Eda Tontu Aroyo, “Yaklaşık 16 yıldır faaliyet gösterdiğimiz dernek çatısı altında her yıl 3-18 yaş arası hayati tehlikesi bulunan 250 çocuğun hayalini ve dileklerini yerine getiriyoruz. Bu geceden elde edilen gelirle üç çocuğumuzun daha hayalini yerine getirmenin mutluluğunu yaşayacağız” dedi.

Gecede fotoğraf sanatçısı Murat Aykut’un, otelin bulunduğu koydaki Zeytinada Adası’nda çektiği kurumuş dilek ağacı fotoğrafı, açık arttırma ile satışa sunuldu. Fotoğrafı İngiltere’nin başkenti Londra’dan tatile gelen 35 yaşındaki güzellik salonu işletmecisi Zehra Süleyman 3 bin 300 TL’ye satın aldı. Ardından dilek ağacının açılışı yapıldı. Yerli ve yabancı turistler dileklerini yazdıkları kartları ağaca astı. 

Gece Latin Amerikalı müzik gurubu Polacos ile şarkıcı Ömür Gedik’in verdiği konserlerle sona erdi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!