“Hayat Tepebaşı’nda” Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

Güncelleme Tarihi:

“Hayat Tepebaşı’nda” Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2015 14:03

YARIŞMANIN JÜRİ ÜYELERİ İSE FOTOĞRAF SANATININ ÖNEMLİ İSİMLERİNDEN ALPER ELİTOK, İBRAHİM DEMİREL, MERİH AKOĞUL VE MUSTAFA ESER’DEN OLUŞTU.

Tepebaşı Belediyesi’nin bu yıl ilkini gerçekleştirdiği ve 25 farklı şehirden 141 yarışmacının 467 fotoğrafla katıldığı I. Ulusal Fotoğraf Yarışması sonuçlandı.
Yapılan açıklamaya göre; Eskişehir’in gözde ilçesi durumunda olan Tepebaşı, son 20 yılda olağanüstü bir değişim içinde. Tepebaşı Belediyesi de fiziki şartları yaşanabilir hale getirmenin yanı sıra kent yaşamına, sosyal hayata, çevre ve yeşil enerjiye, akıllı kent uygulamalarına dair pek çok proje ile bu değişimin lokomotifi durumunda. Yurt içi ve dışı gezginlerin gözünde artık Tepebaşı, “Hayat Tepebaşı’nda!” sloganı ile anılıyor.
Bu tespitten hareketle düzenlenen 1. Fotoğraf Yarışması’nın sonuçlandı. Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF)’nun onayladığı ve Eskişehir Fotoğraf Sanatı Derneği (EFSAD) işbirliği ile düzenlenen yarışma sonunda ödül ve sergileme kazanan eserler belirlendi. Buna göre birinciliği Samsun’dan Mehmetcan Düzgün, ikinciliği Kocaeli’nden Emre Bostanoğlu üçüncülüğü ise Eskişehir’den Abdurrahman Yaşıt kazandı. 30 eser de sergilenmeye değer bulundu. Yarışmanın jüri üyeleri ise fotoğraf sanatının önemli isimlerinden Alper Elitok, İbrahim Demirel, Merih Akoğul ve Mustafa Eser’den oluştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!