Hayat Sevince Güzel dizisi 8. bölümüyle izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşattı!

Güncelleme Tarihi:

Hayat Sevince Güzel dizisi 8. bölümüyle izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşattı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2016 22:31

Hayat Sevince Güzel bu akşam yayınlanan 8. bölümüyle izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşattı. Dizinin yeni bölümünde yaşanan güzellik yarışması, Şıpıldak köyüne damgasını vurdu. Geleneksel Şıpıldak şenliği bölümün en eğlenceli ve renkli bölümü oldu. Köy içinde bir sürü rekabet ve komik yarışmalar düzenlendi. Zarife'de Savaş'a inat güzellik yarışmasına katılarak damgasını vurdu. İşte, nefes kesen son bölüm detayları...

Haberin Devamı

Hayat Sevince Güzel dizisi bu akşam son bölümüyle nefesleri kesti. Fox TV'nin herkes tarafından ilgiyle izlenen dizisi Hayat sevince Güzel, bu akşam da keyifli dakikalar yaşattı. Yayınlanan 8. bölüm diziye damgasını vurdu. Şıpıldak Köyünün en renkli ve heyecan dolu bölümü izleyenleri ekran başında topladı. İşte, Hayat Sevince Güzel son bölüm detayları..

Hayat Sevince Güzel yeni bölümde; Savaş ve Zarife’nin aşkı bütün engelleri rağmen tam hız devam etmektedir. Rüstem ağa zehirli atık yüzünden tarlasındaki ürünü kaybedince, bunun sorumlusu olarak Salih’i gösterir. Salih nezaretteyken Zarife ve Savaş onun masumiyetini kanıtlamak için ellerinden geleni yaparlar. Bir yandan Salih’i aklamaya çalışırken çıktıkları bu yolculukta birbirlerini de deli gibi kıskanırlar. Eee ne demişler seven insan kıskanır. Bu duyguyu hisseden sadece yeni âşıklar değil elbet. Barış da aşkını kalbine gömmeye çalışsa da hala Zarife’yi deliler gibi kıskanmaktadır. Zeynep de onu kıskanır umutsuzca. Bakalım Zeynep bu defa aşkına karşılık bulabilecek mi? Osman ve Samet arasında Emine için girdikleri büyük rekabet hala sürmektedir. Bakalım sonunda güzel Emine’nin kalbini hangisi kazanmayı başaracak. Geleneksel Şıpıldak şenliği bölümün en eğlenceli ve renkli bölümü. Köy içinde bir sürü rekabete ve komik yarışmaya sahne olacak Şıpıldak şenliğinde aynı zaman önemli bir de güzellik yarışması var. Savaş’a inat, Zarife’nin de katıldığı bu çok önemli güzellik yarışmasını acaba kasabanın hangi kızı kazanacak?

Haberin Devamı

Hayat Sevince Güzel yeni bölümüyle Pazartesi saat 20.00'de FOX'ta.

HAYAT SEVİNCE GÜZEL 8. BÖLÜM FRAGMANI

HAYAT SEVİNCE GÜZEL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Savaş’a karşı kalbi farklı çarpmaya başlayan Zarife, bu duyguların şaşkınlığı içindedir. Yaşadığı duyguları kendi tanıdığı Zarife’ye yakıştıramaz. Kendi içinde kendisiyle mücadele yaşamaya başlar. Osman’ın İlknur’la evleneceğini öğrenen Emine, Osman’ı kovar. Emine’nin üzüntüsüne katlanamayan Zarife, Savaş’ın yardımıyla Osman’dan gerçeği öğrenmek üzere harekete geçer. Barış’ın köyden bir kıza aşık olduğunu öğrenen Zeynep çılgına döner. Zeynep bu kızın kim olduğunu öğrenebilecek mi? Zarife’ye sürpriz bir doğumgünü kutlaması hazırlamak isteyen Savaş, Emine’den yardım ister. Bütün aile elbirliğiyle Zarife’den gizli kutlama hazırlıklarına girişir. Barış’ın doğumgünü hediyesi Zarife’yi çok etkileyecektir. Savaş bu duruma çok bozulur. Zarife’nin içindeki mücadeleyi aşk kazanabilecek mi? Zarife aşkını Savaş’a itiraf edebilecek mi?

Haberin Devamı

HAYAT SEVİNCE GÜZEL 8. BÖLÜM 2. FRAGMANI

 

BAKMADAN GEÇME!