Hayat Sevince Güzel 6. bölüm fragmanında Zarife nasıl hamle yapacak?

Güncelleme Tarihi:

Hayat Sevince Güzel 6. bölüm fragmanında Zarife nasıl hamle yapacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2016 22:54

Hayat Sevince Güzel 6. bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. Fox TV ekranlarının sevilen ve beğenilen dizisi Hayat Sevince Güzel, yeni bölümüyle yine şoke edecek. Dizinin yeni bölümünde Zarife ve Savaş arasında yaşanacaklar diziye damgasını vuracak. Peki, Zarife'nin Savaş'a hamlesi ne olacak. İşte, Hayat Sevince Güzel 6. bölüm fragmanıyla sizlerle...

Haberin Devamı

Fox TV ekranlarının eğlenceli ve komik dizisi Hayat Sevince Güzel, 6. bölüm fragmanıyla yine ekran başına kilitleyecek. Başladığı günden itibaren sevenlerine bol kahkaha yaşatan eğlenceli dizinin, yeni bölümünde ilginç dakikalar yaşanacak. Dizinin yeni bölümünde Zarife'nin Savaş'a yapacağı hamle merak ediliyor. İşte, Hayat Sevince Güzel 6. bölüm fragmanıyla sizlerle...

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Rüstem ve Muhtarın hain planları işlemekte, köy Zarife dedikodusuyla çalkalanmaktadır. Toprak ailesi ne kadar sağlam durmaya çalışsa da dedikodulardan fazlasıyla yıpranırlar. Salih, Rüstem’in karşısına çıkar ve ona iyi bir ders verir. Ancak uslanmayan Rüstem ve Muhtar, gözlerini Salih’in ekmek teknesine dikerler. Barış ve Savaş ise Zarife’ye yapılan bu haksızlığa bir son vermek için ellerinden ne gelirse yapmaya hazırdırlar. Rüstem ve Muhtar’a geri adım attıracak kozlarını oynarlar; tabii kendi yöntemlerince. Zarife’nin başına gelenler için kendilerini suçlayan Emine ve Osman da harekete geçerler. Acaba bu iki saf aşığın çabaları sonuç verecek mi dersiniz? Her şey bir yana, Savaş, Zarife’nin hiç beklemediği bir hamle yapar. Acaba Zarife Savaş’ın hamlesine nasıl karşılık verecektir?

Haberin Devamı

HAYAT SEVİNCE GÜZEL 6. BÖLÜM FRAGMANI

DİZİNİN HİKAYESİ

Yaptıkları dolandırıcılıklar yüzünden İstanbul’dan apar topar kaçan Göçer ailesi, arkalarında bıraktıkları belalılardan olabildiğince uzaklaşmaya çalışırken, kendilerini Ege’de bulurlar. Köyün hırçın güzeli Zarife’nin otlattığı koyunlar yüzünden kaza yaparlar. Zarife, Savaş ve Barış arasındaki aşk üçgeninin fitili de o an ateşlenmiş olur. Kazada yaralanan Şinasi’ye yardım eden Zarife, sadece kendi köylerinde yetişen bir bitki olan ve köye de adını veren Şıpıldak otundan yaptıkları merhem ile onu tedavi eder. Bu merhemin mucizevi bir etkisi olduğunu gören Göçer ailesi, formülün peşine düşerler… Kazara karşılaşan bu üçlünün hayatında artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Bir iddia ile başlayan aşk oyunu, zamanla aşkın en gerçek haline dönüşecektir.

Haberin Devamı

OYUNCULAR: Algı Eke (Zarife), Ekin Mert Daymaz (Savaş), Öykü Çelik (Emine), Burak Çelik (Barış), Macit Koper(Halil), Ali Erkazan (Muhtar Soylu), Uğur Çavuşoğlu (Salih Toprak), Hakan Meriçliler (Şinasi Göçer), Ali Düşenkalkar (Rüstem Özkan), Lemi Filozof (Osman Soylu), Sema Atalay (Şefika Göçer), Sennur Nogaylar (Hasine Özkan), Ayşen Sezerel (Hatice Soylu), Deniz Baytaş (Asuman Kara), Yeliz Akkaya (Seher Özkan), Neşem Akhan (İlknur Özkan), Onur Özaydın (Ömer Özkan), Seda Telciler (Sevgi Göçer), Hasan Denizyaran (Erkan Yıldız), Ömür Özdemir (Selim Çınar), Anıl Çelik (Bakkal Yaşar), Batuhan Aydar (Samet Bulut), Tolga Öztürk (Berber), Çiçek Timuçin (Ayşe), Mustafa Ege Şenkal (Mehmet)

BAKMADAN GEÇME!