Hayat Sevince Güzel yayınlanan 4. bölüm fragmanında şoke eden olaylar!

Güncelleme Tarihi:

Hayat Sevince Güzel yayınlanan 4. bölüm fragmanında şoke eden olaylar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2016 09:53

Hayat Sevince Güzel 4. bölüm fragmanıyla yine bomba gibi geliyor. Fox TV'nin bu sene yayınladığı yeni dizi pazartesi akşamı yeni bölümüyle herkesi çok güldürecek. Dizinin yeni bölümünde birbirinden komik olaylar yaşanacak. Savaş ve Barış'ın, Zarife için verdiği mücadele herkesi ekran başına kilitleyecek. İşte, Hayat Sevince Güzel yeni bölüm fragmanı...

Haberin Devamı

Hayat Sevince Güzel 4. yeni bölüm fragmanıyla sizlerle buluşuyor. Fox TV'nin eğlenceli ve bir o kadarda komik olan dizisi Hayat Sevince Güzel, bu hafta yine bomba gibi geliyor. Dizinin yeni bölümünde birbirinden ilginç gelişmeler yaşanacak. Zarife kararını hangi iki kişiden biri olmak üzere kullanacak. İşte, Hayat Sevince Güzel nefes kesen 4. bölüm fragmanıyla sizlerle birlikte...

HAYAT SEVİNCE GÜZEL DİZİSİNDE NELER YAŞANMIŞTI

Savaş ve Barış türlü planlar yaparak Zarife’yi etkilemeyi başarırlar. Savaş ve Barış’ın ilgisi karşısında duygu karmaşası yaşayan Zarife aşkı sorgulamaya başlar. Halil Dede, geleceğine inandığı Fadime’si için tepedeki evde hazırlık yapmaktadır. Şinasi Osman’ın da desteğiyle Muhtar’ın ve Rüstem’in muhalefetine karşın köyde kalma planı yapar. Şıpıldak köyü halkı Göçer ailesi gitsin mi yoksa kalsın mı sorusuna halk oylamasıyla cevap aramaktadır. Göçer ailesi köyden gidecek mi, kalacak mı? Sonucu kimin oyu belirleyecek? Osman, Emine’yi aldatıyor mu? Hatice’nin dolduruşuna gelen Emine, Osman’dan nasıl öç alacak? Zeynep’in köye gelişiyle neler değişecek?

Haberin Devamı

HAYAT SEVİNCE GÜZEL 4. BÖLÜM FRAGMANI

DİZİNİN KONUSU

Yaptıkları dolandırıcılıklar yüzünden İstanbul’dan apar topar kaçan Göçer ailesi, arkalarında bıraktıkları belalılardan olabildiğince uzaklaşmaya çalışırken, kendilerini Ege’de bulurlar. Köyün hırçın güzeli Zarife’nin otlattığı koyunlar yüzünden kaza yaparlar. Zarife, Savaş ve Barış arasındaki aşk üçgeninin fitili de o an ateşlenmiş olur. Kazada yaralanan Şinasi’ye yardım eden Zarife, sadece kendi köylerinde yetişen bir bitki olan ve köye de adını veren Şıpıldak otundan yaptıkları merhem ile onu tedavi eder. Bu merhemin mucizevi bir etkisi olduğunu gören Göçer ailesi, formülün peşine düşerler… Kazara karşılaşan bu üçlünün hayatında artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Bir iddia ile başlayan aşk oyunu, zamanla aşkın en gerçek haline dönüşecektir.

OYUNCULAR: Algı Eke (Zarife), Ekin Mert Daymaz (Savaş), Öykü Çelik (Emine), Burak Çelik (Barış), Macit Koper(Halil), Ali Erkazan (Muhtar Soylu), Uğur Çavuşoğlu (Salih Toprak), Hakan Meriçliler (Şinasi Göçer), Ali Düşenkalkar (Rüstem Özkan), Lemi Filozof (Osman Soylu), Sema Atalay (Şefika Göçer), Sennur Nogaylar (Hasine Özkan), Ayşen Sezerel (Hatice Soylu), Deniz Baytaş (Asuman Kara), Yeliz Akkaya (Seher Özkan), Neşem Akhan (İlknur Özkan), Onur Özaydın (Ömer Özkan), Seda Telciler (Sevgi Göçer), Hasan Denizyaran (Erkan Yıldız), Ömür Özdemir (Selim Çınar), Anıl Çelik (Bakkal Yaşar), Batuhan Aydar (Samet Bulut), Tolga Öztürk (Berber), Çiçek Timuçin (Ayşe), Mustafa Ege Şenkal (Mehmet)

BAKMADAN GEÇME!