Hayat Sevince Güzel 3.bölüm fragmanında şaşırtan sahne!

Güncelleme Tarihi:

Hayat Sevince Güzel 3.bölüm fragmanında şaşırtan sahne
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2016 10:29

Fox TV'nin yapımcılığını üstlendiği Hayat Sevince Güzel dizisi 3. yeni bölüm fragmanını yayınladı. Daha yeni çıkmasına rağmen belirli bir izleyici kapasitesine ulaşan dizide umut büyük. Dizinin 2. bölümünde Osman, Emine’yle evlenmek için biraz daha beklemek zorunda kalacaktır. Peki, dizinin 3. bölümünde neler yaşanacak?

Haberin Devamı

Hayat Sevince Güzel 3. yeni bölüm fragmanıyla gümbür gümbür geliyor. Fox TV'nin yaz sezonuna özel çıkardığı dizi şimdiden istenilen düzeyde izlenmeye başlandı. Dizinin geçen bölümünde Savaş ve barış namlunun ucuna gelmişlerdi. Peki, Hayat Sevince Güzel'in 3. yeni bölümünde neler olacak? İşte fragman...

SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Savaş ve Barış namlunun ucundadır... Acaba ikiliyi, Halil Dede’nin emektar çiftesinden kurtaracak kişi Zarife midir? Üstelik onları hedefine alan yalnız Halil Dede değildir... Muhtar Soylu ve Rüstem Ağa da, Şıpıldak’a iyiden iyiye alışan Göçerleri köyden göndermek için elinden geleni ardına koymamaktadır. Şıpıldak merhemiyle derdine deva bulan Şinasi ise tabii ki bununla yetinmemektedir... Merhemin gizli formülünü ele geçirmek için bir yandan Halil Dede’yi türlü kurnazlıklarla kandırmaya çalışmakta, öte yandan ise Savaş ve Barış’ı farklı bir taktik izlemeleri için yönlendirmektedir. Osman ise Emine’yle evlenmek için biraz daha beklemek zorundadır... Fakat Osman Mecnun’a dönmüştür... Nasıl beklesin? Gerekirse çölleri aşar, dağları deler. Bakalım Osman’ın çabaları sonuç verecek, Emine’ye kavuşabilecek midir? Köyün yeni gözdeleri Savaş ve Barış’a tutulan İlknur ve Seher’in önünde koskoca bir engel vardır: Rüstem Ağa! Gönül işlerinden hiç anlamadığı gibi acıması da olmayan Rüstem Ağa verdiği cezalarla kızlarını yola getirebilecek midir? Savaş ve Barış, adım adım Zarife’yi etkilemeye çabalamaktadır. Şimdiye dek başa baş giden tutku dolu bu yarışta Barış Zarife’ye hiç olmadığı kadar yaklaşır... Bakalım Zarife’yi Barış’a kaptırmak istemeyen Savaş arayı kapatabilecek midir?

Haberin Devamı

HAYAT SEVİNCE GÜZEL 3. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

BAKMADAN GEÇME!